Mama met een wolkje is een blog waar 2-3 keer in de week een artikel online komt over moederschap, lifestyle, mentale gezondheid (en hoe hiermee om te gaan), duurzaamheid & zero waste, leuke tips maar bovenal eerlijke artikelen. Mijn doelgroep bestaat uit zowel mannen als vrouwen in de leeftijden 18-44.

Mamameteenwolkje.nl is sinds januari 2021 online. Hiervoor heb ik geblogd op andere eigen blogs. Ik sta open voor samenwerkingen en vertel je dan ook graag meer over de mogelijkheden. 
Laat gerust een berichtje achter als je mijn media kit graag wilt ontvangen.

Mama met een wolkje is onderdeel van De schrijvende moeder.
KvK nr: 84081651
BTW nr: NL003910437B68

Gastblog

Blog je zelf of vind je het leuk om eenmalig een gastblog met jouw ervaring over depressie, burn-out of andere psychische problemen te delen op mijn blog? Of wil je iets anders delen, een DIY, inspiratie of je bedrijf in de spotlight zetten? Natuurlijk kan ik ook een gastblog voor jouw blog schrijven.

Mama met een Wolkje is altijd op zoek naar gastbloggers. Voor meer informatie en de mogelijkheden stuur je een mail of kun je een berichtje achterlaten via het contactformulier.

Persberichten

Ik vind het leuk en fijn om op de hoogte gehouden te worden voor events en nieuwe producten in de categorie lifestyle/mama/kind. Uitnodigingen en persberichten ontvang ik dan ook graag vrijblijvend per mail (mamameteenwolkje@gmail.com).

Wil je me vrijblijvend een product opsturen? Stuur me ook dan even een mail. Dan geef ik je mijn adres.

Ik bied geen garantie dat producten en/of artikelen benoemd worden op de mamameteenwolkje.nl. Wil je zekerheid? Neem dan eerst contact op.

Advertorial

Een advertorial is een door mij geschreven artikel. Dit artikel gaat over een website of webshop, of een persoonlijk artikel met links naar een bedrijf of product.

Review

Ik vind het onwijs leuk om reviews te schrijven en sta dan ook open voor benaderingen om een product te reviewen. De producten die ik review test ik uitgebreid zodat ik er een mooi en eerlijk artikel over kan schrijven. Ik zal altijd mijn eerlijke mening geven.

Een barterdeal is een samenwerking waarbij je als blogger een product krijgt opgestuurd in ruil voor een review. Een barterdeal is gratis. Het product moet natuurlijk wel enige waarde hebben en het moet bij Mama met een wolkje passen. Ik zal altijd een eerlijke review schrijven.

Ik zal ook altijd vermelden dat het product is gesponsord of opgestuurd. Dit vermeld ik onderaan het artikel met de zin:

‘Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen voor een samenwerking. Dit beïnvloed mijn mening echter niet.’

Zo weet je zeker dat de samenwerking op een eerlijke manier verloopt.

Eerdere samenwerkingen

Fotofabriek Dagboek van mijn depressieSophie de girafOceonics safety razorHet genot van goeie shitDe zware rugzakPlant RebelzHet grote Depri doe boekTropilex Zelfliefde academieNazorg en herstel na Zelfmoordpoging

Heb je andere vragen over mogelijkheden, samenwerkingen of andere onderwerpen? Je mag me altijd mailen op mamameteenwolkje@gmail.com of laat een reactie via het contactformulier achter.

Liefs,
Nienke


Contactformulier

Contact