Video van Sint
Mama zijn

Video van Sint winactie!

Sint is alweer bijna in het land. Dit jaar vieren wij voor het eerst Sinterklaas. Ik denk niet dat Eefje er al veel van mee krijgt, maar ze vindt het allemaal wel erg spannend. En hoe leuk is het dan om een speciaal voor haar gemaakt video bericht van de Sint te krijgen! Video van Sint heeft al menig kinderhartje (en volwassen hart) harder laten kloppen bij het zien van de persoonlijke video. En in het kader van cadeautjes geven, mag ik een code weggeven voor een gratis videobericht van 14 minuten! Hoe tof is dat!

Omdat je misschien liever nog geen sinterklaasbezoek wilt dit jaar is een persoonlijke video boodschap van de Sint zelf een gaaf alternatief. Je kunt tot tien mensen invoeren, en dus ook voor volwassenen. Want alleen al de voorpret is geweldig! Ik heb echt met een grote glimlach alles ingevoerd, beluisterd en bekeken. Dit jaar staat de video van Sint helemaal in het teken van Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp!

Video van Sint, Sinterklaas met boek

Verschillende opties gepersonaliseerde video van Sint

Je kunt kiezen voor optie 1 Download of DVD ter waarde van €14,95, met daarin:

 • Nieuw avontuur (2021)
 • 6 onderwerpen en foto’s
 • Overal op af te spelen
 • Afspeelduur van rond de 14 minuten

Of optie 2 Compleet ter waarde van €19,95, met daarin:

 • Nieuw avontuur (2021)
 • 6 onderwerpen en foto’s
 • Afspeelduur van rond de 14 minuten
 • Verjaardag video
 • 5 recepten met Bakpiet
 • Gesigneerde kaart
 • Envelop uit Spanje
Video van Sint, Sint en Bakpiet

Invoeren van gegevens voor de Video van Sint

Ik koos voor optie 2, ‘Compleet’. Het maken van het video bericht zelf is erg makkelijk. Je kunt verschillende foto’s toevoegen, kiezen uit meer dan 300(!) onderwerpen, waaronder welk compliment de Sint geeft, wat de hobby van je kind is, welk lievelingseten, of je kind een mooie eigenschap heeft of wellicht een grote gebeurtenis. Welke kinderheld je kind heeft, en een opvoedtip. Ik kreeg zelf al een grote glimlach tijdens het invullen van de gegevens, want je kunt de onderwerpen vooraf beluisteren. En dan hoor je dus echt Sinterklaas praten!

Eefje is de laatste tijd wat aan het uitproberen door te slaan, en ik merk dat ze niet zo goed reageert op dat ze dat niet mag. Dus de opvoedtip die ik haar mee wil geven is liever zijn voor elkaar. Ik geef altijd aan als ze slaat “lief zijn”, en dat ze moet aaien in plaats van slaan. Dit doe ik dan ook voor en neemt ze over.

Video van Sint, Sint met boek

Fotomomenten toevoegen

Nieuw bij de Video van Sint zijn dit jaar de drie fotomomenten. Het eerste fotomoment wordt tijdens de video als schilderij aan de muur in het kasteel van Sinterklaas getoond. Het tweede fotomoment is in het receptenboek van Bakpiet. En het derde fotomoment is buiten het kasteel van Sinterklaas te zien. Je kunt ook de verstopplaats van de pakjes toevoegen.

Nadat ik alle gegevens had ingevoerd en op bestellen had gedrukt kreeg ik binnen één uur mijn inloggegevens binnen en kon ik de video al downloaden. Ik heb hem natuurlijk al even bekeken, maar Eefje en Rick nog niet. En ik ben zo benieuwd hoe Eefje gaat reageren! Maar ik bewaar de video nog even voor pakjesavond, want de Sint weet precies waar de pakjes verstopt liggen.

Video van Sint, Sint en Pieten

GESLOTEN – Video van Sint winnen!

In samenwerking met Video van Sint mag ik 1 persoonlijke videoboodschap van Sint verloten! Doe je mee?

Je maakt kans op de videoboodschap door een reactie achter te laten op deze blog (zorg ervoor dat je mailadres klopt, anders kan ik je niet bereiken!) of deze Instagram post van Mamameteenwolkje. Deel jouw ultieme verstopplekje en wie weet ben jij straks de winnaar!

De winnaar krijgt vrijdag 12 november ’21 persoonlijk bericht van mij.

-Winnaar heeft persoonlijk bericht gehad-

Lees ook: De leukste kerstversieringen om met je kinderen te maken
Lees ook: Wasbare luiers en eerder zindelijk?

Liefs,
Nienke


DISCLAIMER | Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen voor een samenwerking. Dit beïnvloed mijn mening echter niet.

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

11 Comments

 1. Cindy Framke says:

  Superleuk! Ik doe heel graag mee voor mijn 3 dochters. Voor de middelste is het denk ik het laatste jaar dat ze nog in de sint geloofd en voor de jongste begint het nu pas dat ze het allemaal een beetje begint te beseffen. Onze verstopplekjes zijn de laatste keren op de slaapkamers van de meiden geweest. Nu is onze middelste aan de beurt. Hij komt dan via het dakraam naar binnen zeggen we. En natuurlijk maken de pieten ook een rommeltje ervan.

 2. Lindaschrijftop says:

  Ik heb het 2x gedaan een video boodschap van Sint, de tieners hebben het er nog over.

 3. Wat leuk! Mijn oudste twee (18 en 21) zijn de sint al een aantal jaar ontgroeit. Maar de jongste (4) zit er nu volop in. Wat zou het leuk zijn om ze alledrie te verrassen met een boodschap van de sint! Heb al helemaal zin in de komende weken, met 5 december als kers op de taart. Het enthousiasme van alle kindjes (en vooral die van mezelf), de stiekeme angst en zenuwen als Piet of Sint in de buurt komt. Ik hou er van!

 4. Altijd weer leuk deze video van Sinterklaas. In een grijs verleden heb ik dit ook wel eens gedaan voor mijn kinderen.

 5. Ik had er nog niet van gehoord.
  Lijkt me wel een leuk cadeautje om te geven en zekers om te krijgen.
  Jaren later kan je deze dan nog even afspelen en herinneringen boven halen.

 6. Wat een leuk idee voor mijn neefje en nichtje. Ergens in de speelhoek onder de hoogslaper lijkt me een mooie verstopplek voor een 3 en 5 jarige.

 7. Saskia says:

  Leuk. Ik maak graag kans op een extra gezellige pakjesavond

 8. Voor de kinderen is een persoonlijke videoboodschap echt zo leuk! Hoe je dat als kind ervaart is gewoon onbetaalbaar!

 9. Frederique says:

  Ik heb nog foto’s van mijn kinderen die zo’n Sind videoboodschap aan het kijken zijn van zo’n 12 of 13 jaar geleden. Alle drie met open mond en grote ogen. Wat waren ze onder de indruk toen, zo’n leuke herinnering!

 10. Wat leuk dat je dit mag weggeven. Het geeft zondermeer een extra dimensie aan de tijd van Sinterklaas.

 11. […] Lees ook: De leukste boeken voor een avondje op de bankLees ook: Video van Sint […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *