Groeimindset
Lifestyle

Groeimindset creëren als moeder én ondernemer?

Als moeder kan het lastig zijn om naast het huishouden, het zorgen voor je kind, je werk of misschien wel je eigen onderneming lekker in je vel te zitten. Al die dingen samen kunnen er voor zorgen dat je maar een beetje aan het aanmodderen bent en eigenlijk stil staat in je ontwikkeling terwijl je juist klaar bent om succesvol te zijn en een groeimindset te creëren.

Dus wat doe je dan als je merkt dat je niet lekker in je vel zit? Blijf je maar een beetje hangen in dat gevoel en kom je geen steek verder? Of ga je de uitdaging aan en spring je in het diepe?

Toe aan een groeimindset?

Als je op zoek bent naar een nieuwe, fittere versie van jezelf kun je prima terecht bij motivatieservice.nl. Want als je merkt niet lekker in je vel te zitten en niet gelukkig te zijn werkt dat door op alle vlakken in je leven. Misschien merk je wel dat je wat opgebrand bent en geen zin meer hebt om die wasmand weg te werken en wel om lekker doelloos tv te kijken. Maar of je daar nou zo van geniet?

Het motivatieserviceprogramma is speciaal gericht op moeders, en op niemand anders. Zo kunnen ze zich prima in jou inleven en ervoor zorgen dat het aanbod perfect aansluit bij jou als moeder. Zo ga je in 9 maanden onder andere een groeimindset creëren en wordt je fitter en energieker in alle facetten van het moeder- en ondernemerschap. Daardoor kun jij de meest krachtige moeder zijn voor jouw kinderen.

In balans met het motivatieserviceprogramma

Als je in balans bent zul je merken dat je meer energie krijgt. Thuis, maar ook op het werk. Zo kun je meer genieten van je gezin en kun je meer uit het leven halen. Je leert om bewustere keuzes te maken en zult meer rust in je leven krijgen.

“Het leven is geen zoektocht naar geluk & succes, maar een zoektocht naar connectie met jezelf”

Samen met de begeleiders (experts) ga je werken aan jouw persoonlijke doelen. Al die belemmerende overtuigingen worden overboord gegooid en zullen je niet meer in de weg staan. Het programma duurt 9 maanden en bestaat uit een online trainingsomgeving, een app, een community met gelijkgestemde moeders en ondernemers en een wekelijkse live Q&A via Zoom. Je krijgt ook toegang tot een beweeg of sportevent (deze past helemaal bij jou, wandelen, hardlopen of een obstakelrun, net waar jij je goed bij voelt). Daarnaast krijg je ook de Progressieplanner thuisgestuurd. Die gaat je helpen bij het creëren van overzicht en inzicht, het stellen van doelen en een structuur bepalen die voor jou werkt.

Groeimindset
Foto door Sebastian Voortman via Pexels

Het motivatieserviceprogramma bestaat uit 7 pijlers waarmee je tijdens het programma aan het werk gaat.

De 7 pijlers

 • Mentaal
  Je gaat zorgen voor een juiste groeimindset waardoor je alles kunt bereiken.
 • Voeding
  De juiste voeding zorgt ervoor dat jij je fit en energiek voelt. Een voedingsexpert kan jou hierbij helpen.
 • Beweging
  Een tof onderdeel van het motivatieserviceprogramma is het letterlijk in beweging komen. Je gaat dan ook meedoen aan een sportevent. En dit hoeft echt niet perse een marathon te zijn, dit kan ook een wandel-event zijn.
 • Gedrag
  Bij dit onderdeel ga je zelfreflectie toepassen en ontwikkelen en je bewust worden van je eigen gedrag. Hoe kun je dit aanpassen?
 • Actie
  Hoe ga jij de verantwoordelijkheid nemen om ergens voor te gaan? Hoe kom je goed in actie? Dat, en meer leer je in het onderdeel Actie.
 • Kennis
  Je leert hoe je de theorie kunt koppelen aan de praktijk en hoe je dat dan ook echt kunt gaan toepassen.
 • Structuur
  Met behulp van de Progressieplanner leer je structureren, plannen maar ook om je te houden aan de planning.

Het gezicht achter de motivatieservice

De missie van Tamara, moeder van 2 dochters, ondernemer en partner is om jou als ondernemende moeder een nieuw hoofdstuk te laten schrijven waarin je zelf weer de hoofdpersoon bent. Tamara wil jou leren, om net als zijzelf, een groeimindset te creëren waarmee je alles kunt bereiken.

Ze heeft speciale en bijzondere lessen geleerd, met de nodige ups en downs, en heeft die verwerkt in de motivatieservice. Zo kan je jou een soortgelijke ervaring bieden. Maar, Tamara doet dit niet alleen. Samen met de beste trainers helpen ze jou om je doelen te bereiken.

Meer informatie vind je op motivatieservice.nl.

Liefs,
Nienke


DISCLAIMER | Dit is een gesponsord artikel.
Uitgelichte foto door Tirachard Kumtanom via Pexels

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

8 Comments

 1. Dat klinkt als een goede service. Voor mij werkt hardlopen erg goed, en daarna ga ik altijd 10 minuten mediteren. Daarna kan ik er weer helemaal tegen : )

  En het werk als zzp’er doe ik altijd ‘overal tussen door’.

 2. Goed in je vel zitten is, naar mijn mening, het belangrijkste wat er is. Wachten tot zaken veranderen zal niet helpen maar jezelf afvragen wat jou gelukkig maakt en daar naartoe leven wel. Als je daar dan ook nog de hulp van anderen kan gebruiken is dat helemaal mooi meegenomen.

 3. Goed in je vel zitten is erg belangrijk. Als moeder ben je toch vaak de rode draad. Dus voor mezelf zorgen nemen ik zeker na een burn-out serieus.

 4. Wat goed dat dit soort programma’s er ook zijn. Vroeger zou ik daar ook wel wat aan hebben gehad, toen ik net bevallen was. Sinds mijn dochter 1 was, ben ik met mijn blog gestart en heel eerlijk gaat nagenoeg alle vrije tijd daarin zitten. Als ik echt wil ontspannen werkt het bij mij heel goed om gewoon de boel de boel te laten en een stukje te gaan wandelen. Maar yoga of koken werkt ook heel goed. Of zelfs gewoon even kort uit het raam staren. En o ja. De was doen werkt bij mij ook. Even uit het denkhoofd en gewoon dingen doen met je handen.

 5. Begeleiding hierbij is zeker wel heel erg fijn! Op ten duur zul je het effect merken en zit dit automatisch in je levensstijl.

 6. Interessant en veelzijdig programma. Ik weet zeker dat er veel moeders zijn die hier wat aan hebben

 7. […] Lees ook: BoekenplankjeLees ook: Groeimindset creëren als moeder en ondernemer […]

 8. […] Lees ook: Hoe stap je over op luierbroekjes?Lees ook: Als ondernemende moeder een groeimindset creëren […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *