Reset box juni
Depressie

Reset box; dé box voor zelfzorg en zelfliefde

Misschien ben ik een klein beetje geïnfluenced door Tember (die van het boek Dagboek van mijn depressie, waar ik een recensie over schreef), maar ik zag dat zij de Reset box had gehaald en vond dit zo’n tof initiatief dat ik hem ook moest hebben.

De Reset boxen zijn bedoeld voor mensen met een psychische stoornis, als je interesse hebt in me-time, zelfverzorging en zelfliefde, als je (of iemand die je kent) wordt opgenomen in het ziekenhuis en beauty- en selfcarelovers.

Het verhaal achter de Reset box

“Het idee is ontstaan door de dochter van Marc, Sanne. Zij kampt al jaren met psychische problemen en vond dat het tijd was voor iets anders. Ze opende de deur naar een wereld voor zelfzorg en zelfliefde. En ondanks dit een beangstigende stap was en nog steeds is, is ze fier dat ze hierbij anderen kan ondersteunen met een soort ‘crisisbox’. De box helpt je met afleiding, verzorging en vertedering. Alles wat noodzakelijk is om die crisis de baas te blijven.”

Ik vind dit dus oprecht een hele toffe box. Het hele idee dat achter de Reset box zit is zo fijn, ondanks alle sh*t even dat moment voor jezelf kunnen en mogen pakken.

Thema Zelfwaardering

Reset box juni

Thema van juni is zelfwaardering. De thema’s staan iedere keer in het teken van zelfzorg en zelfliefde. Je kunt een eenmalige box kopen voor €35,- of abonneren voor €33,25 per maand. Ik koos voor een eenmalige box, maar wie weet stap ik nog wel over op een abonnement. Alle producten in de box worden trouwens gekozen met de belangrijke waarde duurzaamheid én cruelty-free.

Zoals ik al zei, vind ik dit echt een mooi idee. Vooral voor mensen met een psychische stoornis (ik spreek uit ervaring) kan het soms lastig zijn om lief te zijn voor jezelf en goed voor jezelf te zorgen. Omdat dit echt een cadeautje aan jezelf is denk ik dat die drempel zeker een stukje kleiner zal zijn!

Wat zit er in de Reset box?

De box had ik besteld op 7 juni en kreeg ik binnen op 16 juli. Wat later dan verwacht, maar dat had eigenlijk alleen maar goede redenen! Door het overweldigende succes waren er niet voldoende boxen op voorraad en de leveranciers hadden wat problemen met de voorraad. Niet iets waar Sanne iets aan kon doen.

Als ik de box open zie ik als eerste een mooie kaart, op de achterkant staat waarom voor de kleur geel is gekozen (de kleur van waardering) en welke producten je in de box vindt.

 • Qwetch Thermofles t.w.v. €29,95
 • Calciet Edelsteen t.w.v. €4,50
 • Flow Cosmetics Body Butter Bar t.w.v. €26,00
 • Studio Inktvis Tasje t.w.v. 9,95
 • Studio Inktvis Fuck Perfect Pin t.w.v. €8,95
 • UC Natural Mango Douchegel t.w.v. €8,00
 • #MOMENTS Thee Rust en Stabiliteit €8,74
 • #MOMENTS Infusion Spoon t.w.v. €3,80

Mijn conclusie

Jongens, hebben jullie meegeteld?? Ik kom op een totale waarde van €99,89! En ik heb maar €35,- betaald. Even serieus, dat is toch wel echt lekker he. Er zitten ook producten in die ik allemaal goed kan gebruiken. Ik had een hele mooie waterfles, maar die is helaas kapot gevallen. Dus nu heb ik een prachtige vervanger. Thee komt ook altijd goed van pas, en deze ruikt heerlijk. De thee lepel is ook ideaal. Normaal gebruik ik van die zakjes om mijn losse thee in te doen, maar dit is wel iets duurzamer natuurlijk.

De douchegel ruikt alsof je aan een stuk mango ruikt, superlekker! De bodybar ruikt subtiel en doet mij denken aan een warme winteravond, met een dekentje en een kop thee op de bank. Wat ik denk ik wel het allerleukste vind uit de box is het FUCK PERFECT speldje. Heerlijk dat dit ook gewoon kan. Het leven is al serieus genoeg, toch?

Het leven is al serieus genoeg, toch?

Ik kan eigenlijk maar één conclusie trekken. En dat is dat dit abonnement (want ja, ik ga mij zeker wel abonneren) zijn geld meer dan waard is. Een box vol met fijne producten om jezelf wat liefde te geven en gunnen en hij is zijn geld ook meer dan waard.

Mocht je nog twijfelen, probeer dan eerst eens één box. Ik denk dat je gauw genoeg overstag gaat 😉
De Reset box koop je hier.

Liefs,
Nienke

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

6 Comments

 1. Wat een leuk initiatief. Ik kende het helemaal niet maar super om zo eens andere mensen (of jezelf) een duwtje in de rug te geven.

 2. Wat een mooi initiatief om zo’n box op te starten. En idd, een beetje extra zelfliefde kan geen kwaad. Toffe box zeg!

 3. Wat een leuke en vooral veelzijdige box. Echt een cadeuatje voor jezelf

 4. Wat een leuke box! Dat de kleur hiervan ook echt een betekenis heeft en dat daarvoor bewust is gekozen vind ik iets positiefs.

 5. […] ook: Reset box; dé box voor zelfliefdeLees ook: Kinderen krijgen is niet altijd een […]

 6. […] Lees ook: Gastblog van Inge over hoog sensitiviteit & burn-outLees ook: Review van de Reset box […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *