krimpie dinkie
Lifestyle

Krimpie dinkie, knutselmateriaal en een stukje magie ineen

Misschien heb je wel ooit van krimpie dinkie gehoord. Krimpie dinkie is knutselmateriaal dat al zeker 50 jaar bestaat en nog steeds favoriet is bij veel kinderen. Sterker nog, zelfs volwassenen vinden krimpfolie een erg leuk product om mee te knutselen. Waarom? De mogelijkheden zijn eindeloos en het blijft pure magie. Klik op onderstaande link om direct naar al onze knutselpakketten te gaan.

ThuisinThema

Wat is krimpie dinkie?

“Krimpfolie is magisch knutselmateriaal” zeggen wij altijd tegen iedereen. Het is leuk én creatief knutselmateriaal voor zowel kinderen als volwassenen. Je maakt een mooi ontwerp op de krimpie dinkie voor bijvoorbeeld een sleutelhanger. Je legt de krimpfolievel eventjes in de oven. En dan start het magische gedeelte. De krimpfolie krult op en gaat vervolgens weer plat. De krimpfolie wordt dan ongeveer vier keer zo klein en vijf keer zo dik. Wat in de oven gaat als en dun flexibel velletje komt als een hard plaatje weer uit de oven. Voilà en klaar is je kunstwerk.

krimpie dinkie
krimpie dinkie

Wat kun je allemaal maken met krimpie dinkie?

De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Van sleutelhangers tot oorbellen tot boekenleggers tot magneetjes…Bedenk het en het kan. Op de vellen kun je vaak werken met zowel kleurpotloden als met onze speciale krimpie dinkie stiften. Maar je kunt bijvoorbeeld ook afdrukken maken met verf en het dan in de oven doen.

Krimpie dinkie in alle vormen en maten

Bij ThuisinThema kun je terecht voor krimpie dinkie in bijna alle kleuren van de regenboog. Ook hebben ze krimpfolie die voorgedrukt zijn met een afbeelding. Erg handig en leuk knutselen voor jongere kinderen. De krimpie dinkie is dan eigenlijk een kleurplaat geworden. Ze hebben knutselpakketten die voorzien zijn van een thema (bijvoorbeeld dieren,
cupcakes, funny monsters, unicorn) maar ook de knutselpakketten zonder een thema zijn favoriet.

Ze zijn altijd benieuwd naar de kunstwerkjes die gemaakt worden en hebben hiervoor ook een speciale Gouden Lijstjes pagina.

Bewaar voor later:

Liefs,
Nienke

DISCLAIMER | Dit betreft een ingestuurd artikel.

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

1 Comment

  1. Frederique says:

    Ja ik ken dat van toen de kinderen jonger waren, ze vonden het helemaal geweldig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *