Lifestyle

De leukste kattenspeeltjes | Kattenveertjes Funbox

Over het algemeen zie je hier alleen content voorbij komen over mentale gezondheid, baby- en kinderproducten, handige tips rond de opvoeding of een gastblog. Dit keer een artikel over toffe kattenspeeltjes van Kattenveertjes! Ik kreeg de Kattenveertjes Funbox voor Belle en Pip, onze poezen, een supertof pakket met de populairste speeltjes uit de webshop! Handig, want je bent in één keer klaar.

Twee poezen dus. Belle, een liever-lui-dan-moe-poes met licht overgewicht (wat Rick en ik tot op heden ontkennen, want ze heeft volgens ons gewoon vel over), en Pip, een véél te energiek exemplaar. Ze kunnen niet meer van elkaar verschillen, maar zijn onwijs gek met elkaar. Alvast een tipje van de sluier: zelfs Belle kwam in beweging door de leuke kattenspeeltjes in de Kattenveertjes Funbox!

Pip (een-oog) en Belle

Hoe het allemaal begon

Eerst even wat achtergrond over kattenveertjes.nl. Want er zijn toch al genoeg kattenspeeltjes in de winkels te vinden? Ja, dat zou je denken. Toch zijn de speeltjes van Kattenveertjes anders dan de rest.

Marscha, het gezicht achter kattenveertjes.nl kwam er al snel achter dat haar meubels het flink moesten ontgelden toen poes Pepper als kitten bij ze kwam. En ik kan je vertellen, daar word je niet blij van! De favoriete speeltjes van Pepper hielden het niet lang vol en Pepper was dus ook geen blije poes. Hierdoor ging Marscha al snel op zoek naar een stevigere variant, en uiteindelijk zijn ze die zelf gaan produceren! Want, zoals Marscha zegt, “een blije kat betekent een blij baasje!”.

Wat begon met een productie van 1.000 speeltjes groeide al snel uit tot een webshop. In 2013 zag Kattenveertjes.nl het daglicht en sindsdien zijn ze alleen maar gegroeid. Het assortiment wordt steeds wat meer uitgebreid en ze zetten zich in voor goede doelen. Want ook de opgevangen katten in verschillende stichtingen verdienen de nodige speeluurtjes met toffe kattenveertjes.

Kattenspeeltjes uit de Kattenveertjes Funbox

Nu kun je in de webshop al onwijs veel verschillende kattenspeeltjes vinden, van hengels tot kattenkruid en van trappelkussens tot balletjes en muizen. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer en weet je niet wat je moet hebben voor jouw huistijger. Dan is de kattenveertjes Funbox een goed idee! Want in deze box zitten de populairste kattenspeeltjes uit de webshop!

Je kunt de Funbox natuurlijk ook cadeau doen aan iemand die net een huistijger in huis heeft. Of kies een Kittenpakket voor de nieuwe aanwinst. Boordevol leuke kattenspeeltjes, een snackje en informatie. En wil je je helemaal laten verrassen? Dan is de Mystery box iets voor jou! Vol met verschillende soorten producten.

Kattenveertjes

De welbekende originele kattenveertjes mogen natuurlijk niet ontbreken! Hier begon het allemaal mee. Er zitten drie verschillende soorten veertjes in. Vooral Pip is hier helemaal weg van. De eerste dag rende ze continue van beneden naar boven met een kattenveertje in haar bek. En samen met Eefje is het helemaal feest, Eefje gooit ze weg en Pip gaat er achter aan.

Bonks

Dan zitten er ook Bonks in. Dit zijn hele flexibele nylon buisjes om weg te schieten. Ze hebben verschillende kleurtjes en vliegen alle kanten op. Op de site staat: “Zelfs de meest luie huistijger komt zijn mandje uit voor deze Bonks”, en dat klopt als een bus! Belle vond ze erg interessant en rende er als een gek achteraan.

Speelgoedmuis

De speelgoedmuis is ook favoriet en kan natuurlijk niet missen in dit pakket! Welke kat houdt er nou niet van speelmuisjes? Beide dames zijn dan ook helemaal weg van dit muisje. Het muisje is lekker zacht en er zitten kleurrijke veertjes aan. Hij valt niet snel uit elkaar, waar andere muisjes dit juist wel doen, en ziet er echt heel schattig uit.

Matatabi stokjes

Als laatst zitten er Matatabi stokjes in. Belle begon er spontaan van te kwijlen, zo lekker vond ze deze! Nadat de poezen uitgeraasd zijn kunnen ze even lekker zijn worden door deze gezonde snack. En niet alleen de poezen zijn fan van de stokjes! Onze hond Lola heeft er ook al een verorberd. Niet helemaal de bedoeling natuurlijk maar het geeft wel aan dat ze echt favoriet zijn.

Mijn ervaring met de kattenspeeltjes uit de Kattenveertjes Funbox

In de dagen erna zijn de speeltjes, en dan met name de Kattenveertjes, nog steeds favoriet! Het muisje doet het ook goed, en de Bonks vooral als ik ze wegschiet. De Matatabi stokjes bewaar ik meestal voor in de avond, als wij lekker op de bank zitten mogen de dames even chillen met een stokje.

Ik kan ook wel zeggen dat het muisje uit de Funbox tot nu toe de meest stevige en uitdagende is die we ooit hebben gehad. Hij wordt behoorlijk heen en weer gesmeten en gegooid, maar tot nu toe is hij nog steeds heel! En luie Belle is hier echt weg van. De kattenveertjes zelf doen het vooral goed bij Pip en Eefje. Die spelen het liefste hele dagen met de veertjes.

Je koopt de Kattenveertjes Funbox voor €11,99. Dus ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau of wil je je eigen huistijgers graag verwennen? Kijk dan zeker even op Kattenveertjes.nl voor alle boxen en de leukste kattenspeeltjes.

Lees ook: Review | Thriller ‘Ik volg jou’
Lees ook: Duurzame menstruatieproducten

Liefs,
Nienke


DISCLAIMER | Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen voor een samenwerking. Dit beïnvloed mijn mening echter niet.

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

2 Comments

  1. […] Lees ook: Duurzaam opvoeden doe je zoLees ook: De leukste kattenspeeltjes | Kattenveertjes […]

  2. […] wij twee lieve poezen hebben dacht ik dat het wel slim was om een kattenmand in de maat M te kiezen. Dus koos ik voor de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *