kattenmand donut
Lifestyle

Donut kattenmand | Review

Onze huisdieren Lola, Belle en Pip zijn onderdeel van het gezin. Nu heeft Lola als hond zijnde een groot kussen ter beschikking, maar de poezen moesten het tot op heden doen met de bank of een kleedje in de vensterbank. En nu we in het nieuwe huis wonen vonden wij dat ze wel een eigen plekje verdienden. Dus toen we een Snoozle donut kattenmand mochten reviewen was de keuze snel gemaakt!

Aangezien wij twee lieve poezen hebben dacht ik dat het wel slim was om een kattenmand in de maat M te kiezen. Dus koos ik voor de beste fluffy hondenmand, de Snoozle donut. Die is dan wel benoemd als hondenmand, maar kan ook perfect dienst doen voor poezen! De mand is 60 centimeter in doorsnee en 22 centimeter hoog. Ik zag al helemaal voor me hoe ze heerlijk samen tegen elkaar aan in de donut kattenmand zouden liggen.

-Tekst gaat door onder de afbeelding-

Donut kattenmand unboxen

Helaas, niets is minder waar. Belle, onze zwarte poes is helemaal weg van de donut mand. Pip, onze eenoog daarentegen wil er niets van weten. Ze snuffelt af en toe wel even, maar ligt liever op het grote kussen van Lola. Ik denk dat Pip het niet zo prettig vindt om tegen een opstaande rand aan te liggen. Zij heeft waarschijnlijk niet zo de behoefte aan geborgenheid.

Ik kreeg de mand vacuüm verpakt binnen. Zodra ik hem opende voelde ik al hoe heerlijk zacht hij is. Ik zou hier zelf wel in willen liggen snurken, zo fijn! Dat is dan ook het enige nadeel dat ik heb kunnen vinden. Je past er zelf helaas niet in! De kleur is ook mooi, we hebben veel donkere houten meubelen en de kleur dark coffee past hier perfect bij. Toch is de mand niet heel donker, wat je misschien wel zou verwachten bij een koffiekleur, maar het is meer een mooie en zachte lichtbruin.

Eindscore

Belle was er direct niet van weg te slaan, Pip was vooral aan het snuffelen en checken wat er nu weer binnen was gekomen. Tot op heden ligt ze er nog steeds naast. Gelukkig vindt Belle het een prachtmand en is ze er met moeite uit weg te halen. Al met al dus een prima score! Want ja, de ene kat heeft wel behoefte aan een geborgen gevoel, en de ander juist niet.

-Tekst gaat door onder de afbeelding-

Kneden in de donut mand
Belle in de donut kattenmand
kattenmand donut

Ook niet geheel onbelangrijk, de mand kan in de wasmachine! Het is sowieso verstandig om de honden- of kattenmand een paar keer per week te stofzuigen of even goed te reinigen in verband met haren, maar was hem ook wekelijks in de wasmachine. Zo zorg je ervoor dat vlooien en vlooienlarven geen kans hebben.

Mocht je trouwens benieuwd zijn naar de beste 9 kattenmanden of andere katten gerelateerde informatie, kijk dan zeker even op Happy-animal.nl. Zie jij jezelf al in deze donut mand liggen?

Liefs,
Nienke

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

4 Comments

  1. Claire says:

    Ahhhh wat een schatjes zijn het! En de mand ziet er heerlijk comfortabel en fluffy uit.

  2. Linda schrijft 't op says:

    Ik heb een donut mand voor mijn hondje. Hij wil niet meer in de oude mand liggen, daarbij slaapt hij heel erg vast.

  3. Frederique says:

    Zeker fijn dat het in de wasmachine kan! Mijn katten gaan altijd naast mandjes zitten. Ze zitten liever in kartonnen dozen haha

  4. Wat een schatjes zeg, die liggen er comfortabel bij! Onze katten gaan helaas nooit in mandjes liggen, ze stelen liever mijn plekje op de bank haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *