Lifestyle

Review | Canvas in baklijst van fotocadeau.nl

Nu we bijna een half jaar in ons nieuwe huis wonen is ons huis steeds meer ons thuis. En om het helemaal af te maken vind ik het altijd mooi om wat accessoires toe te voegen. Ik heb nu een gave canvas in een baklijst van fotocadeau.nl gekregen. Dit keer geen foto, maar een gave print! Van spinnen, en ik weet heus dat niet iedereen daar fan van is, maar oh, wat is hij mooi!

Nu heb ik al een tijd een hele fijne samenwerking met fotocadeau.nl, zo schreef ik eerder reviews over het spatscherm en het prachtige naambordje wat bij de voordeur prijkt. En dit keer dus een canvas met lijst. Ik twijfelde nog even tussen een leuke foto en een print, en ben uiteindelijk voor een print van Ernst Haeckel gegaan.

-Tekst gaat verder na de foto-

Mijn canvas in baklijst

We hebben sinds kort een mooie wandplank boven de bank hangen, en daar miste nog iets. Een mooi schilderij of een print, een foto of iets anders. Dus toen fotocadeau.nl mij vroeg of ik een canvas zou willen reviewen was dat de perfecte timing! En aangezien we redelijk wat zwarte accessoires in huis hebben leek het mij tof om er een baklijst bij te doen.

De canvas is op een houten frame van 2 cm dik gespannen en heeft een dikte van 0,41 mm. Ik koos ervoor om het standaard ophangsysteem en de 3M plakstrip erbij te bestellen, zodat ik de keuze heb waar en hoe ik hem op wil hangen. Maar, nu we heb zo op de wandplank hebben staan vind ik het wel leuk staan zonder dat hij hangt, dus wellicht laten we hem gewoon staan.

-Tekst gaat verder na de foto-

Canvas bestellen bij fotocadeau.nl

Een foto op canvas, of top doek, ontwerp je eenvoudig. Nouja, toen we eenmaal de keuze gemaakt hadden dan, want, oh de keuze is reuze! Je kunt namelijk kiezen uit meer dan 200 unieke beelden. Qua afmeting kun je een canvas kiezen van 20×30 cm tot 140×90 cm. Ik koos voor de Spinnen van Ernst Haeckel in 40×60 cm afmeting.

Daarnaast koos ik voor een zwarte baklijst, ik wist niet wat dit was en was erg nieuwsgierig. Het is dus een lijst waar je de canvas in ‘hangt’ door middel van een plakstrip. Zo lijkt het canvas in de lijst te zweven wat er een extra dimensie aangeeft.

Het canvas werd in de baklijst geleverd. Er zat flink wat stevig bubbelplastic omheen, wat het goed beschermt. Het canvas zelf is lekker strak gespannen en ziet er echt prachtig uit. Rick zei zelfs dat het wel leek of de print erop geborduurd was.

-Tekst gaat verder na de foto-

Accessoires voor je woning

Dit keer koos ik dus voor een mooi canvas, maar een uniek spandoek bestellen, kan ook via Fotocadeau. Superleuk voor als er iemand 25 of 50 is geworden en je wilt eens flink uitpakken. Of als er een kindje is geboren. Daarnaast kun je er ook goed terecht voor fotobehang, fotocirkels en zelfs mokken met een persoonlijke foto er op!

Al met al is het bestellen supermakkelijk gegaan, en was mijn canvas lekker snel binnen. En ik ben niet zo positief omdat ik een samenwerking met ze heb, maar ben oprecht blij met de kwaliteit van het canvas en de levering.

Wat vind jij van mijn nieuwe canvas en de baklijst?

Liefs,
Nienke

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *