Lifestyle

Foto in lijst van drukwerknodig.nl | review

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Sophie van drukwerknodig.nl, of ik het leuk zou vinden om een product van ze te testen en hier een review over te schrijven. Dat leek mij erg leuk! Mijn keuze viel op een foto in lijst. Hoe ik die heb besteld en het uiteindelijke resultaat zie en lees je in deze review.

-Tekst gaat verder na de afbeelding-

Aanleveren bestanden

Maar voordat ik vertel over mijn keuze eerst wat informatie over drukwerknodig.nl. Want is dat niet gewoon de zoveelste website die drukwerk zoals visitekaartjes, flyers en roll-up banners aanbiedt? Nou, nee. Het verschil zit hem er vooral in dat je zelf je bestanden druk-klaar kunt aanleveren, maar je kunt er ook voor kiezen om je bestand te laten controleren. Dit kost wel €20 extra, maar is vooral handig als je twijfelt of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties of als je graag een extra controle wilt.

Heb je dus wel verstand van CMYK, RGB en PMS kleuren? Dan kun je prima zelf je bestand druk-klaar aanleveren in de online editor. In mijn geval heeft Rick dit voor mij gedaan, ik heb er namelijk geen kaas van gegeten. Ik zou dus, als Rick niet in de buurt zou zijn, kiezen voor de controle. Zo weet je zeker dat je foto op goede kwaliteit wordt gedrukt.

-Tekst gaat verder na de afbeelding-

online editor voor de foto in lijst
De online editor van drukwerknodig.nl

Levering van het pakket

De foto die ik heb laten drukken zie je hierboven staan. Dit zijn Eefje en opa Wim, samen aan de wandel op de camping. Rick heeft de foto bewerkt waardoor hij er nu prachtig uit ziet. Ik koos voor een foto in lijst, zodat er een mooie, passende zwarte lijst bij zit.

In de editor zie je dat je nog aanpassingen kunt maken, zo kun je tekst toevoegen, decoraties in de foto zetten of de achtergrond wijzigen. Ben je klaar met je foto? Dan kun je klikken op ‘Bestellen’. Daarna zie je de leverdatum en de totaalprijs. Je hoeft alleen je gegevens nog even in te vullen en je bent klaar.

Het pakket zelf wordt goed beschermd verpakt, het zit in een stevige kartonnen doos, bubbeltjesplastic en de hoeken zijn beschermd met piepschuimranden. De kwaliteit van de foto is echt uitstekend, ik stond er echt even van te kijken. Het heeft diepe kleuren en is totaal niet pixelachtig zoals ik wel eens zie bij andere foto’s.

-Tekst gaat verder na de afbeelding-

foto in lijst van drukwerknodig.nl

Wat ik van de foto in lijst vind

Ik ben dan ook ontzettend blij met deze prachtige foto in lijst. Hij heeft een mooie plek boven de haard gekregen. En iedere keer dat Eefje hem ziet roept ze ‘Opa, Eefje, wandelen!’. Wat mij betreft is drukwerknodig.nl echt een aanrader als je op zoek bent naar een foto van hoogwaardige kwaliteit.

Ook nog even leuk om te benoemen is dat drukwerknodig.nl een specialist is in het drukken van boeken! En daarbij kun je kiezen om je boek in een oplage van 1 of 400 te laten drukken. Dat is ook niet overal mogelijk. Vooral leuk voor de de schrijvers onder ons die wel eens wat anders willen met hun teksten.

Welk product zou jij kiezen uit het assortiment?

Liefs,
Nienke

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

1 Comment

  1. Frederique says:

    Wat een superlieve foto is dat, ik zou hem ook inlijsten! Ik houd van foto’s maar onze muren zijn inmiddels al propvol, daar past geen punaise meer tussen haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *