Lifestyle

Gepersonaliseerde sieraden van Xoo

Candy van Xoo sieraden vroeg mij of ze twee items mocht opsturen. Maar natuurlijk! Ik ben de laatste tijd weer helemaal in to de kettingen, armbanden en ringen, dus dit klonk als een echt feestje. Xoo is een jong merk, maar timmert hard aan de weg om de nummer één in gepersonaliseerde sieraden te worden. Ik koos dan ook voor een armband met coin en een ketting met slotje, beide gegraveerd met initialen. Benieuwd geworden naar Xoo? Lees dan snel verder!

Over Xoo

Bij Xoo vind je prachtige, betekenisvolle en gepersonaliseerde sieraden die naar wens gegraveerd kunnen worden. Naast armbanden en kettingen hebben ze in de webshop ook oorbellen, horloges, ringen, enkelbandjes en scrunchies. Voor ieder wat wil dus!

Xoo is in 2019 ontstaan vanuit de liefde voor sieraden. Ze zijn klein begonnen maar hebben ondertussen een flinke collectie, met naast de 925 zilveren sieraden ook RVS. Ze kijken altijd naar de laatste trends maar ook basics hebben een mooi plekje in het assortiment.

“You can’t buy happiness, but you can buy jewelry”

Armband met initialen Xoo
Ketting met initialen Xoo

De gepersonaliseerde sieraden die ik uitkoos

Nadat ik de website had bekeken viel mijn ook op een ketting met slotje en een stoere armband met coin. Ik draag zelf altijd zilver, dus koos ik bij deze graveerbare sieraden ook voor de zilverkleur. Nu vind ik het leuk om af te wisselen met mijn kettingen, ik heb een aantal verschillende hangers. Zo heb ik een mooie zwarte steen, een hanger gemaakt van mijn moedermelk, een hanger met een levensboom en de naam van mijn dochter, en nu ook een gaaf nieuw exemplaar! Al denk ik dat ik die wel vaak ga dragen.

Qua armbanden draag ik vaak dezelfde, ik heb er ook maar twee, en nu dus drie. Een paar jaar geleden kreeg ik van Rick een fijn armbandje met het infinity teken. Die is voor mij eigenlijk wat te fijn, ik ben meer van de grovere schakels, maar ik draag hem met liefde. Een paar weken geleden kocht ik voor mijzelf twee ringen en een armband met grove schakels. Die draag ik nu dagelijks.

De verzending van de Xoo sieraden was supersnel, ik gaf maandag mijn keuze door, en dinsdag had ik mijn gepersonaliseerde sieraden al in de brievenbus liggen! Ze waren mooi verpakt in een luxe wit sieraden doosje met in goud het Xoo logo er op.

Xoo gepersonaliseerde sieraden armband
Xoo gepersonaliseerde ketting

Armband met schakels en coin

De armband is gemaakt van rvs. Ik vind het zelf erg stoer staan door de grove schakels, maar de coin geeft het juist een leuk effect. De initialen E | L staan voor Eefje Lynn, de namen van mijn dochter.

Ketting met slotje

De ketting met het slotje is ook gemaakt van rvs. Het slotje vind ik een gave vorm, sommige mensen hebben daar een heel idee achter, maar ik vond het gewoon stoer. Op het slotje staat D | S | M gegraveerd, wat staat voor De schrijvende moeder, mijn onderneming die ik vorig jaar ben gestart. En dat staat voor mij vooral voor het achterna gaan van je dromen.

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe gegraveerde sieraden, en ik denk zeker dat ik vaker ga shoppen bij Xoo. Ze hebben ook leuke gepersonaliseerde sieraden om cadeau te doen aan mama, een vriendin, of je dochter. Ben je ook benieuwd geworden of wil je ook een armband met naam of ketting met initialen zilver? Neem dan zeker even een kijkje op de website of volg ze op Instagram.

Liefs,
Nienke

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

3 Comments

  1. Wat een mooie sieraden.

  2. Bedankt voor het delen, super mooie sieraden!

  3. […] ook: Gepersonaliseerde XOO sieradenLees ook: Zonnepanelen om te […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *