Styletone maart
Lifestyle

Styletone beautybox maart – Power of nature

Sinds kort heb ik een abonnement op Styletone. Een paar jaar geleden had ik een abonnement op Goodiebox. Ik kreeg toen iedere maand een box met daarin een aantal leuke beautyproducten. Maar na een stuk of 6 van die boxen vond ik het wel leuk geweest. Ik wist niet meer wat ik met al die lege boxen moest doen, en de helft van de tijd gebruikte ik de producten niet.

Toen ik een tijdje geleden Styletone tegen kwam begon het wel weer te kriebelen. Even dat verwenmoment. En dat is nou net wat ik mezelf af en toe moet gunnen. Deze box, die je al hebt voor €16,95, past door de brievenbus, dus ook geen lege boxen die te mooi zijn om weg te gooien maar waar ik me geen raad mee weet.

Wat zit er in?

“Het is weer tijd voor een momentje voor jezelf met onze nieuwe box. We gaan ervoor zorgen dat je weer even kunt bijkomen van drukte en dat je de komende tijd weer even ‘zen’ kunt worden.”

Perfecte timing, als je het mij vraagt. In de box zitten de volgende producten:

 • Lookx lipstick €16,50
 • Lord & Berry oogpotlood nude €15,00
 • Vitamasques Cherry masker €4,70
 • Golden Rose Oogschaduw €11,95
 • Steve laurant Lip oil €16,53
 • NCLA Nagelriem olie €14,82

Wat vind ik er van?

Een simpel zwartdoosje met een sticker waarop staat “Say hello to your new favorites”. Niet heel bijzonder, maar zodra ik hem open word ik toch wel blij. Een echt kadootje, want de producten zijn verstopt onder een goudkleurig papiertje. Ze zitten ook goed verpakt want er zit nog bubbeltjesplastic omheen.

De lipstick heb ik aan de kant gelegd, die is me nét iets te roze. Ik vind de nude tinten juist mooi, dus dit is wat heftig voor mij.

Naar het masker was ik nieuwsgierig. De vorige keer dat ik een masker gebruikte (Garnier matcha+kaolin mask) kreeg ik direct een brandend gevoel, dus die heb ik er snel afgehaald en in de prullenbak gegooid. Dit masker moet ik nog uitproberen. Het is een sheetmask, nog nooit eerder geprobeerd, dus ik ben erg benieuwd!

De lip oil doe ik elke avond voor het slapen op mijn lippen. Ik heb altijd van die droge lippen en ik merk dat deze lipolie ze goed verzorgd.

De nagelriemolie is ook erg fijn! Het heeft een subtiele geur en masseert makkelijk in. Deze doe ik ook vaak ‘s avonds voor ik naar bed ga op mijn nagelriemen. Dan kan het fijn intrekken.

De oogschaduw en het oogpotlood heb ik nog niet gebruikt, ik heb nog geen puf gehad om me op te maken. Maar de oogschaduw ziet er prachtig uit! Ook precies de kleuren waar ik van hou. Het oogpotlood in de kleur nude zou ik op m’n onderste wimperlijn doen, volgens mij springen mijn ogen er dan echt uit.

Al met al, ondanks de lipstick, een erg leuke box. Ik ben blij dat ik er toch voor heb gekozen om mezelf deze box cadeau te doen.

Jezelf ook verwennen?

Wil jij ook graag elke maand zo’n box in huis en jezelf verwennen? Klik dan op deze link en meld je aan. Dan krijg jij ook elke maand 5-10 dierproefvrije producten op je mat.

Je kunt kiezen uit twee soorten abonnementen, de Styletone Classic (die door de brievenbus past), of de Styletone Ultimate. In die laatste box zitten meer producten en het is echt een box. Past dus niet door de brievenbus.

Lees ook: Smyle tandpasta
Lees ook: Goed voor jezelf zorgen

Liefs
Nienke

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

8 Comments

 1. Wat een leuke box, met zo veel verschillende producten erin. Ik vind de kleur van de lipstick wel mooi.

 2. Ik vind het zo mooi, maar zou zelf echt te veel niet gebruiken en dan zou ik het weer zonde vinden, aan de andere kant af en toe zo even jezelf verwennen is wel heel erg leuk!

 3. Leuke box! Handig dat ie door de brievenbus kan, zodat je er niet thuis voor hoeft te blijven. Geniet van dit verwenmoment voor jezelf!

 4. Voor de prijs vind ik dit een heel goed gevulde doos. Zo ben je zeker voordelig uit.

 5. Ideaal dat het door de brievenbus past! Leuk cadeautje voor jezelf inderdaad.

 6. Felice veenman says:

  ik begin altij ddapper met zaken als nagelriem olie enzo…na twee dagen versloft het…na 5 dagen ben ik het helemaal vergeten..Ik weet het,ik ben behoorlijk hopeloos op dit gebeid

 7. Frederique says:

  De verpakking van het kersenmaskertje is wel echt heel vrolijk! Hoop niet dat je er een brandend gevoel van krijgt!

 8. Corrina Wassenaar says:

  Leuke box met mooie producten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *