Gepersonaliseerd naambordje voordeur
Lifestyle

Nieuw naambordje aan de muur

Volgende maand is het zo ver. Op 15 september krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis! En bij een nieuw huis hoort ook een gepersonaliseerd naambordje. Ik mocht een stoer naambord voordeur bestellen bij Fotocadeau, en neem je graag mee in hoe makkelijk en onwijs leuk dat was om te doen. 

Ik word zelf altijd erg vrolijk van mooie naamborden. Toen ik zwanger was van Eefje vond ik het ook altijd leuk om via die naamborden inspiratie op te doen voor mooie namen. Daarnaast staat het natuurlijk ook gewoon erg leuk. Ons oude naambord was vierkant, zwart met witte letters, een witte cirkel en een wit huisje met daarin een zwart hartje. Simpel, maar leuk.  

Naambord in organische vorm 

Voor het nieuwe naambord zijn Rick en ik even goed gaan zitten. Waar we het wel direct over eens waren was de vorm. Sinds kort is er namelijk de nieuwe vorm, organisch! Het is een niet erg makkelijk te omschrijven vorm. Een niet perfect ronde cirkel komt denk ik nog het beste in de buurt. Erg tof! Naast deze vorm kun je ook kiezen uit de volgende vormen: 

  • Rond 
  • Vierkant 
  • Vierkant met ronde hoeken 
  • Hexagon 
  • Rechthoek 

Formaat van het gepersonaliseerde naambord 

Qua formaat kun je kiezen uit 15×15 (XXS) tot 80×80 (XXXXL). Die laatste lijkt me meer iets voor bedrijven bij wie het enorm belangrijk is om vanaf de straat te kunnen zien wie er in het pand zit. Wij kozen voor maat M, 30×30. Dit is dan ook de meest gekozen maat. Als je de vorm en maat hebt gekozen begint het pas echt.  

Tip: zorg dat je het gepersonaliseerde naambord opmaakt via je laptop. Daar heb je namelijk veel meer opties dan dat je het met je mobiele telefoon doet. 

Minimalistisch of juist uitgebreid? 

Nu kun je de categorie kiezen, ga je voor wit, grijs, roze, abstract, panterprint, botanisch of marmer? Wij hebben ze allemaal even bekeken en gingen al snel voor een structuur zwarte achtergrond. We hebben heerlijk gespeeld met alle mogelijkheden en kwamen er na een tijdje priegelen achter dat je tekstvakken kunt toevoegen en verwijderen! Wat een fijne optie, je kunt hiermee je naambordje zo uitgebreid of juist minimalistisch maken als je zelf wilt.  

Op ons gepersonaliseerde naambord staat het huisnummer, onze voornaam en achternaam, en clip-art van onze huisdieren Belle, Lola en Pip. Daarnaast kozen we voor een witte omtrek. Om het af te maken kozen we voor zwarte afstand houders om het naambord mee op te hangen.  

Ons nieuwe naambord 

Naambordje voordeur

Nu duurt het natuurlijk nog even voor we hem echt kunnen ophangen, maar we zijn er onwijs blij mee! Ik kan je zeker aanraden om ook eens op de website te kijken, Fotocadeau biedt veel mogelijkheden voor het personaliseren van een naambordje.  

Heb jij een gepersonaliseerd naambord bij de voordeur hangen?  

Liefs, 
Nienke 

DISCLAIMER | Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen voor een samenwerking. Dit beïnvloed mijn mening echter niet.

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

4 Comments

  1. Wat een leuke bordjes. Op de camping hadden wij een naambordje gemaakt van een stuk van een boomstronk. Erg mooi vond ik dat

  2. Prachtig bordje. Goed te lezen ook. En zo grappig met die beestjes onderop.

  3. […] je gaat verhuizen denk je waarschijnlijk ook aan het kopen van nieuwe meubels. In de meeste gevallen kost dat veel […]

  4. […] samenwerking met fotocadeau.nl, zo schreef ik eerder reviews over het spatscherm en het prachtige naambordje wat bij de voordeur prijkt. En dit keer dus een canvas met lijst. Ik twijfelde nog even tussen een […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *