Snuggs menstruatieondergoed
Mama zijn

Snuggs menstruatie ondergoed & Snuggs kortingscode

Ik draag nu al een behoorlijke tijd Snuggs menstruatie ondergoed. En daar heb ik al het een en ander over gedeeld, maar om de vragen en drempels rondom menstruatie ondergoed nog eens duidelijk te beantwoorden en te verlagen schreef ik deze post. Daarnaast heb ik ook nog een mooie Snuggs kortingscode voor je!

Er zijn een aantal dingen die ik vaak hoor, want is het niet vies, zit je niet de hele dag in het bloed, dit kan toch niet werken? Ik deel graag mijn ervaring met je zodat ik die veelgehoorde vooroordelen wellicht voor je onderuit kan halen. En ben je er al uit en wil je gewoon gebruik maken van de Snuggs kortingscode, scroll dan snel naar beneden!

Mijn voorraad menstruatie ondergoed van Snuggs

“Period panties ruiken vies”

Bij dit vooroordeel kan ik je al snel gerust stellen. In het menstruatie ondergoed van Snuggs is gebruik gemaakt van een veilige en effectieve antibacteriële protectie laag. Die laag zorgt ervoor dat vieze geurtjes en bacteriën geen schijn van kans hebben.

Daarnaast lekken ze niet, het bloed wordt op een zeer efficiënte manier geabsorbeerd. De bovenste laag blijft hierdoor droog dus je zit niet in het bloed gedurende de dag. Mijn ervaring is ook dat de menstruatie broekjes van Snuggs meer kunnen absorberen dan andere merken. En ook hebben ze een hogere capaciteit dan tampons of maandverband. Tampons voel je zitten op een gegeven moment en bij maandverband kan het wel voorkomen dat je in het bloed zit.

“Menstruatie ondergoed is veel te duur”

Het kan inderdaad een uitgave zijn om de eerste set menstruatie ondergoed te kopen. Maar bedenk je wel dat je voor twee jaar zo’n €120 besteedt aan tampons en maandverband. Tel daarbij op de kosten voor het afval en je bent goedkoper uit met Snuggs ondergoed.

Mocht je nu bang zijn dat het niets voor jou is, je kunt bij Snuggs je ondergoed makkelijk retourneren, en je hebt 60 dagen geld terug garantie. Daarnaast is het ook goed om te weten dat meer dan 93% van de klanten (waaronder ik dus) tevreden zijn.

Brazilian Snuggs menstruatieondergoed
Snuggs Classic menstruatieondergoed

Hoe was je menstruatie ondergoed?

Heb je je menstruatie ondergoed een dag gedragen en is hij aan vervanging toe? Dan spoel je hem uit onder de koude kraan. Vervolgens kun je hem gewoon bij de normale was doen en op maximaal 40°C wassen. Gebruik vloeibaar wasmiddel en gebruik GEEN wasverzachter. Dat kan er namelijk voor zorgen dat je ondergoed minder kan opnemen.

En nu denk je misschien, wassen in maximaal 40°C? Dat is toch veel te koud? Nou, nee. In de absorptie laag van het Snuggs ondergoed zitten antibacteriële zilverdeeltjes die 99% van de bacteriën doden. Een hogere was temperatuur heeft een slechte invloed op het absorptievermogen van het ondergoed. En mocht je een zware menstruatie hebben kun je ervoor kiezen om gedurende de dag je ondergoed te wisselen en je vuile was in een speciale wetbag te bewaren.

Period panties menstruatie ondergoed Snuggs

Kortingscode Snuggs menstruatie ondergoed

Mocht ik je over hebben kunnen halen (YAY!) dan heb ik een toffe kortingscode van Snuggs voor je. Met de code WOLKJE20 krijg je namelijk 20% korting op je bestelling! Deze code is 48 uur geldig.

Draag jij al menstruatie ondergoed? Of heb je gebruik gemaakt van mijn kortingscode? Laat het me weten, ik vind het leuk om te horen 🙂

Liefs,
Nienke

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

3 Comments

  1. Fijn artikel! Ik zit nog zo te twijfelen, maar misschien moet ik het toch eens gaan proberen.

    1. Ik zou zeggen, doen! Ik heb meerdere merken geprobeerd, maar deze zijn wel echt mijn favoriet 🙂

  2. […] meedraaien. Zorg er wel voor dat je vloeibaar wasmiddel gebruikt en geen wasverzachter toevoegt. In deze blog lees je meer over het wassen van […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *