Lifestyle

Snuggs kortingscode voor menstruatieondergoed!

Snuggs heeft iets nieuws, menstruatieondergoed van gerecycled materiaal! Daarnaast hebben ze nu ook een lijn uitgebracht met kant. Want wie zegt dat je je niet sexy kan voelen tijdens je menstruatie? Wil jij ook graag menstruatieondergoed uitproberen of heb ik je na het lezen van deze blog geïnspireerd? Gebruik dan de Snuggs kortingscode voor 20% korting op alles van de website. Je vindt de Snuggs kortingscode onderaan dit artikel.

-tekst gaat verder onder afbeelding-

Menstruatieondergoed van gerecycled materiaal

Het nieuwe gerecyclede menstruatieondergoed van Snuggs bestaat voor 93% uit gerecycled nylon. Dit nylon wordt gemaakt van geregenereerde afvalmaterialen en is volledig vrij van chemicaliën. Dat maakt dat de kooldioxide uitstoot onwijs wordt verminderd, wel 80%! Daarnaast wordt het waterverbruik ook nog eens met 99% verminderd!

-tekst gaat verder onder afbeelding-

Snuggs menstruatieondergoed kortingscode

Hoe was je menstruatieondergoed?

Ik kan me voorstellen dat dit je kan tegenhouden, want, hoe krijg je dat ondergoed weer schoon? En is het niet erg vies, al dat bloed? Nou, nee. Het Snuggs menstruatieondergoed heeft een antibacteriële bescherming die je er niet uit kunt wassen. Hierdoor ruik je niets!

Ga je wisselen van ondergoed dan spoel je het gebruikte ondergoed even uit in koud water. Daarna kun je het gewoon met je normale wasgoed meedraaien. Zorg er wel voor dat je vloeibaar wasmiddel gebruikt en geen wasverzachter toevoegt. In deze blog lees je meer over het wassen van menstruatieondergoed.

-tekst gaat verder onder afbeelding-

Snuggs kortingscode

Heb ik je overtuigd van de voordelen van het menstruatieondergoed en wil je het graag uitproberen? Gebruik dan de Snuggs kortingscode WOLKJE20 voor 20% korting op alles. De code geldt dus ook op de bundels! En dat is lekker, want zo bespaar je extra veel op je nieuwe menstruatieondergoed.

Liefs,
Nienke

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *