sos armbandje kind
Mama zijn

SOS bandje voor kinderen + winactie!

Ga je binnenkort een dagje weg of lekker op vakantie met je kinderen? Dan wil je natuurlijk wel dat ze zo veilig mogelijk zijn! Dat kun je doen door een SOS bandje voor je kind aan te schaffen. Op deze SOS armband zet je de belangrijkste dingen. Bijvoorbeeld de naam van je kind en het telefoonnummer waar jij bereikbaar op bent. Onderaan dit artikel vind je hoe je mee doet aan de winactie om SOS armbandjes voor jouw kinderen te winnen!

-tekst gaat verder onder de afbeelding-

SOS bandje voor kinderen

Waarom SOS armbandje voor je kind?

Als jouw kind een beetje lijkt op de mijne, dan is het zo enthousiast dat het niets meer in de gaten houdt en recht op haar doel afgaat. In dat geval is het handig dat ze een SOS armbandje dat verstelbaar is omheeft. Doordat haar naam en mijn telefoonnummer daar op staan kan haar ‘vinder’ snel contact opnemen met mij. Handig, toch?

Naam op het SOS bandje van je kind zetten?

Er is de laatste tijd nogal wat te doen om of je juist wel of niet de naam van je kind op het SOS bandje moet zetten. Het kan namelijk maar zo zijn dat een kwaadwillend persoon die naam gebruikt om iets van je gedaan te krijgen. Zelf ben ik daar niet zo bang voor, mochten ze de naam willen lezen dan moeten ze sowieso al erg dichtbij Eefje komen. En anders vertelt ze zelf haar naam wel als ze er naar vragen. Het is dus maar net wat je zelf fijn vindt. Maar, omdat ik weet dat er ouders zijn die liever alleen een telefoonnummer op het bandje willen is dat ook mogelijk.

Ik maak de SOS armbandjes namelijk zelf! Ze zijn sinds kort te vinden in mijn webshop, en je koopt ze voor €5,95 per set. Mocht je alleen een telefoonnummer SOS bandje voor je kind willen dan betaal je maar €3,95. Omdat ik graag wil dat zoveel mogelijk kinderen veilig op pad kunnen geef ik aan één gezin SOS armbandjes weg!

-tekst gaat verder onder de afbeelding-

sos armbandje kind
SOS armbandjes kind in verschillende kleuren bandjes

Meedoen met de winactie doe je zo:

 • Laat hieronder in een reactie achter dat je meedoet, en voor hoeveel kinderen je SOS bandjes wilt winnen (maximaal drie kinderen)
 • Zorg er ook voor dat je een geldig mailadres achterlaat, anders kan ik je niet bereiken
 • Ik zou het superleuk vinden als je de Instagram pagina van mijn webshop Studio by Nien gaat volgen, maar dit is natuurlijk niet verplicht
 • Dit artikel delen op Facebook, Instagram, of andere social media is onwijs lief, maar ook niet verplicht
 • Deze winactie loopt tot en met vrijdag 23 juni. De winnaar krijgt op zaterdag 24 juni van mij persoonlijk bericht

Liefs,
Nienke

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

3 Comments

 1. Antonia van Eegelen says:

  Wat een gaaf idee, ik doe graag mee voor 3 kinderen

 2. Marian B says:

  Dat lijkt me wel handig. En ze zijn ook leuk. Ik doe mee voor 2 kinderen.

 3. anja says:

  zo erg leuk en handig voor de kinderen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *