MyProtein shaker
Lifestyle

Persoonlijke update & MyProtein kortingscode

Een tijdje geleden heb ik voor het eerst sinds lange tijd weer een meltdown gehad. Ik liep er al een tijd tegenaan, en op het moment dat ik ongesteld moest worden barstte de bom. Op dat moment was ik even bij mijn ouders en heb ik gehuild als een klein kind in de armen van mama. Na die meltdown had ik ineens weer ruimte voor verandering. En dat is precies wat ik heb gedaan! Mocht je nu denken, het zal allemaal wel, ik ben hier voor die MyProtein kortingscode, scroll dan lekker naar beneden.

Een aantal veranderingen die ik heb doorgevoerd is dat ik gezonder eet, meer beweeg en zelfs weer het sporten heb opgepakt. En dat voelt heerlijk kan ik je zeggen! Ik (vr)eet niet ieder avond een reep chocolade op, puur omdat het kan, de zakken chips blijven langer dan een dag liggen en ik heb een stuk meer energie.

MyProtein shaker

Polletje Piekhaar na het sporten 🙂

Ik maakte hier een proteïne koffie met koffie (duh!), opgeklopte amandeldrink ongezoet en een zakje MyProtein Impact Whey Protein Toasted Marshmallow limited edition. Erg lekker!

Aanpassingen in mijn leefstijl

Ik ben hier nu ongeveer een maandje mee bezig, en het gaat me niet per se om het afvallen, maar ik vind het wel lekker dat ik wat beter in mijn vel zit. Mijn sportlegging zakte behoorlijk af tijdens het sporten dus het werd tijd voor een nieuwe. Had ik eerder maat L van sportlegging, is dat nu een M! Die bestelde ik bij MyProtein. Dit is geen spon trouwens, ik heb alles zelf betaald.

Qua beweging wandel ik bijna ieder dag minimaal een uur met Lola, en daarnaast nog 2 kleine wandelingen. Ook doe ik thuis workouts door een YouTube video op te zetten en mee te doen. Ideaal! Zo hoef ik het huis niet uit en kan ik lekker onder mijn eigen douche. Ik kijk vooral naar Emi Wong en Optima Vita.

Voeding bijhouden met een app

Mijn eten registreer ik in de FatSecret app. Dat klinkt een beetje gek, maar voor mij werkt het super. Ik hou daar alles in bij, ontbijt, lunch, diner en snacks. Dit werkt vast niet voor iedereen, en voor sommige mensen is het misschien juist een trigger (daarom deel ik hier ook geen foto’s van), kijk dus goed wat voor jou wel en juist niet werkt. Maar, dit ondersteunt mij erg goed in het niet overeten, en als ik een snack wil grijp ik nu naar een stuk fruit, een yoghurtje of wat popcorn.

Al met al merk ik dat mijn energie een stuk beter is, al heb ik natuurlijk nog soms wel dagen waarop het echt even niet gaat. En stiekem kan ik denk ik wel zeggen dat het goed gaat. Nu moet ik het alleen nog volhouden! Het scheelt dat Rick ook weer lekker aan het sporten is. Hij gaat twee avonden in de week naar de sportschool, en op die avonden doe ik in huis een workout. Daarnaast doe ik er ook nog een op een dag als Eefje er niet is, lijkt me niet heel praktisch om zo’n kleine erbij te hebben.

MyProtein sokken en sportlegging

MyProtein kortingscode

Nu heb ik natuurlijk ook voor jullie een toffe kortingscode. Wat als je voor minimaal €30 besteedt ontvang je 3 maanden gratis bezorging! Gebruik de code NIENKE-RPP om gebruik te maken van de MyProtein kortingscode.

Maar, nu ben ik wel benieuwd, wat doe jij om jezelf lichamelijk en geestelijk in goede conditie te houden?

Liefs,
Nienke

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *