Brazilian wasbare inlegkruisjes Snuggs
Lifestyle

Wasbare inlegkruisjes Snuggs | Review + kortingscode

Als je me al een tijdje volgt weet je dat ik fan ben van het Snuggs menstruatieondergoed. Maar, wist je dat ze nu ook ondergoed hebben ter vervanging van (wasbare) inlegkruisjes? Daarnaast hebben ze ook een fijne BH zonder beugel en pads. Ik kreeg een pakket opgestuurd en laat je in dit blog zien wat het is, hoe het werkt en hoe het zit.

-Tekst gaat verder onder de afbeelding-

Snuggs Brazilian model panty liner

Wasbare inlegkruisjes

Wellicht ken of gebruik je de wasbare inlegkruisjes al. Mijn ervaring daarmee is dat ze vaak verschuiven in mijn ondergoed, ze niet lekker zitten en vooral erg dik zijn. Ik heb mijn voorraadje wasbare inlegkruisjes dan ook al een hele tijd ergens achterin de kast liggen. Af en toe probeer ik het weer maar al snel kom ik er dan achter waarom ik ze daar achterin de kast had gelegd.

Ik was dan ook blij verrast toen Snuggs aangaf panty liner ondergoed te hebben ontwikkeld! In het Nederlands vertaald is het inlegkruis ondergoed, maar dat klinkt niet zo lekker, dus in dit artikel zal ik het voornamelijk over de panty liners hebben.

Wanneer gebruik je de panty liner van Snuggs?

De panty liners kun je dus gebruiken op de dagen dat je niet ongesteld bent, als je veel afscheiding hebt, aan het sporten bent of tijdens de lichtere dagen van je menstruatie. Je kunt ze natuurlijk ook gewoon als normaal ondergoed dragen! Ze zijn echter niet geschikt voor tijdens je menstruatie, daar zijn ze te dun voor. Ze hebben een lage absorptie.

De buitenkant van het ondergoed is gemaakt van 89% gerecycled nylon en 11% elastaan. Het membraan is van 95% polyester en 5% polyurethaan gemaakt. In het kruis zitten twee lagen die het vocht absorberen:

  1. De absorberende laag die het vocht snel absorbeert met antibacteriële zilverdeeltjes die tot wel 99% van de bacteriën doodt.
  2. De ondoordringbare laag die geurtjes vasthoudt.

-Tekst gaat verder onder de afbeelding-

Blauwe panty liner Snuggs
Snuggs classic model panty liner
Snuggs panty liner zwart
Snuggs classic model panty liner

Voordelen wasbare inlegkruisjes ondergoed

Ik noemde het al even in het intro, wasbare inlegkruisjes kunnen flink verschuiven en ongemakkelijk aanvoelen tijdens het dragen. Doordat er in de panty liners van Snuggs een speciale laag is ingebouwd heb je eigenlijk gewoon ondergoed aan. Met als extra functie dat het je afscheiding, zweet of licht bloedverlies opvangt. Daarnaast zijn er nog een aantal andere voordelen:

  • De stof voelt zacht en comfortabel aan doordat er gebruik is gemaakt van gerecycled nylon. Dit voelt haast als een tweede huid.
  • Het ondergoed droogt supersnel, waardoor het je huid de hele dag koel en droog houdt.
  • Je hoeft geen inlegkruisjes te vervangen, je kunt de hele dag doen met één panty liner van Snuggs.

Mijn ervaring met het ondergoed van Snuggs

Ik kreeg een aantal vragen van jullie over het menstruatie ondergoed, want tegenwoordig lijkt half Instagram het te dragen. Is het dan wel echt zo goed? Ik vind van wel. En over deze panty liners en BH ben ik ook zeer tevreden.

De stof voelt inderdaad heerlijk zacht aan, ik draag maat L en dat past perfect. Ook de BH, waarvan ik eigenlijk dacht dat hij te groot zou zijn past goed. Het ondergoed houdt het de hele dag vol, ik lek geen vocht door. Ik heb vaak rondom mijn eisprong last van afscheiding, en zelfs dat gaat prima. Ook tijdens het sporten is het prettig dragen, ik draag dan de Brazilian. Tijdens het squatten en dergelijke schuiven inlegkruisjes nog wel eens weg, en dat leidt niet alleen erg af, het is ook gewoon irritant.

Maar, wat ik nog het meest prettig vind is dat ik geen verschuivende, dikke wasbare inlegkruisjes in mijn ondergoed heb zitten. En natuurlijk dat ik geen wegwerp inlegkruisjes meer nodig heb! Kortom, ook dit ondergoed van Snuggs krijgt van mij een dikke 10! Geen gedoe met volle prullenbakken, vervelend zittende inlegkruisjes of bang zijn dat je doorlekt.

-Tekst gaat verder onder de afbeelding-

BH Snuggs
Snuggs BH

Kortingscode Snuggs menstruatie ondergoed, panty liners en meer

Mocht je nou ook enthousiast zijn geworden of het graag zelf willen proberen, klik dan op deze link. Je komt dan op de website van Snuggs, en met de code: WOLKJE20 krijg je ook nog eens 20% korting op alles van Snuggs! Dus menstruatie ondergoed, de panty liners, de BH en meer!

*De kortingscode is 48 uur geldig.

Gebruik jij (wasbare) inlegkruisjes? En zou je de panty liners proberen? Waarom wel of waarom niet?

Liefs,
Nienke

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

1 Comment

  1. Ziet er mij echt goed uit.
    Ik neem zeker eens een kijkje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *