VirtueRF
Lifestyle

Alles wat je moet weten over een VirtueRF behandeling

Wie een slappe huid, littekens, rimpels, grove poriën of een slechte huid heeft, kan veel hebben aan een VirtueRF behandeling. Door radiofrequente microneedling is de huid te vernieuwen. De behandeling activeert de huidcellen door de radiofrequente energie in de gouden naalden. Er komt warmte bij zodat het proces van correctie veel sneller gaat. Zo produceren je huidcellen zelf collageen, elastine en hyaluronzuur.

VirtueRF

Een manier om cellen te activeren

Met VirtueRF zorg je dat jouw huid wordt behandeld door microneedling met radiofrequentie. Het is anders dan standaard microneedling. Het helpt je huidcellen te vernieuwen. Deze maken collageen aan zodat je huid beter doorbloedt en zo dus weer fris en sterk wordt. De combinatie met radiofrequentie zorgt dat de huid ook energie krijgt. Dit betekend dat de huid warm wordt en eiwitten en enzymen gemakkelijker en sneller te produceren zijn.

Direct na de behandeling

De behandeling zal zo’n 40 minuten duren. De huid zal direct rood worden. Ook kunnen zwellingen en schilfers optreden. Dit is normaal en kan een tot twee dagen duren. Dit hangt af van het soort huidaandoening. Soms zijn ook twee tot drie vervolgsessies nodig. De huid zal 4 tot 6 weken nodig hebben om de eiwitten en enzymen aan te maken. De snelheid hangt vooral af van je eigen herstelcapaciteit. Dit kan totaal twee tot zes maanden duren, maar je kan wel gewoon je dagelijkse dingen doen.

Welke risico’s zijn er?

Wanneer je een VirtueRF behandeling ondergaat, dan kan dat veilig. Er zijn zelden complicaties. Dit komt door het natuurlijke proces en het feit dat er geen vloeistoffen worden gebruikt. Het herstel kan hooguit wat langer duren als je huid gevoelig is. Twijfel je over de behandeling of over je huid? Dan kan je daar eerst met de arts over spreken. Zo kan je zeker zijn dat alles aansluit op wat je verwacht en alles veilig is.

De kosten van de behandeling

De behandeling wordt gedaan door een ervaren plastisch chirurg. Dit kost €550,-. Daar zitten het consult en de controle bij inbegrepen. Dit is een scherpe prijs voor een behandeling van goede kwaliteit en de hoogste veiligheid. De behandeling is geheel op maat te maken. De chirurg maakt een persoonlijk behandelplan dat aansluit op de wensen en verwachtingen. Het is belangrijk om ook een eerlijk advies hierover te krijgen. Zo weet je zeker dat je het beste uit de mogelijkheden kan halen.

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *