Sinterklaas cadeau 3 jaar
Lifestyle

15x de leukste Sinterklaas cadeaus kind 3 jaar

Op 12 november is het zo ver. Dan komt Sinterklaas aan in Hellevoetsluis! Vanaf 7 november kunnen jij en je kind(eren) weer volop genieten van het Sinterklaasjournaal. Maar hoe vier je Sinterklaas en wat geef je cadeau aan een kind van 3 jaar? Met de tips in dit blog maak je er vast en zeker een groot succes van.

Ben je op zoek naar Sinterklaas cadeaus voor een kind van twee? Die vind je in deze blog. En wil je gelijk door naar de Sinterklaas cadeaus voor een kind van drie jaar? Scrol dan direct door naar beneden. Daar vind je de 15 leukste Sinterklaas cadeaus!

Sinterklaas vieren met een kind van 3 jaar

Je kind is zich als driejarige waarschijnlijk een stuk bewuster van het hele Sinterklaasgebeuren dan toen hij twee jaar oud was. Hij krijgt nu al een stuk meer mee maar snappen nog niet goed wie of wat Sinterklaas is. Je kind zal drukker bezig zijn met de cadeautjes dan met de Goedheiligman. Je hoeft dus echt niet helemaal uit te pakken, tenzij je natuurlijk kinderen hebt die al iets ouder zijn en er meer van snappen.

Kijk samen naar het Sinterklaasjournaal, maak een Video van Sint of ga gezellig samen naar de intocht. Wat je ook doet, maak het niet te groot, het kan nog best spannend zijn voor je kleintje! Maak er in ieder geval een gezellige tijd van en geniet er van.

-tekst gaat verder onder afbeelding-

Afbeelding van Marjon Besteman via Pixabay

Hoe bereid je je kind voor op Sinterklaas?

Het kan best spannend zijn voor je peuter, misschien vindt hij Sinterklaas en Piet wel heel erg eng? Met een goede voorbereiding kun je er voor zorgen dat het niet meer eng is, maar juist leuk.

Sinterklaas aftelkalender

Maak samen een mooie Sinterklaas aftelkalender, of download hem bij bijvoorbeeld liefsvancindy.nl. Met zo’n aftelkalender is het voor je kind heel overzichtelijk wanneer het heerlijke avondje is gekomen. Samen tel je iedere dag op een leuke en simpele manier af naar Pakjesavond.

Sinterklaas kleurplaten en knutselen

Er zijn genoeg leuke kleurplaten en knutsel ideeën te vinden op Google en Pinterest. Download ze, print ze uit, en kleuren maar!

Sinterklaas boekjes lezen

Wat is er nou leuker dan samen een tof Sinterklaas boekje lezen? Hieronder vind je er drie.

Sinterklaas liedjes zingen

De leukste Sinterklaas liedjes zing je natuurlijk met Juf Roos! In de video hieronder vind je alle Sinterklaas afleveringen van Juf Roos.

Sinterklaas cadeaus kind 3 jaar

En dan zijn we nu aangekomen bij mijn top 15 leukste Sinterklaas cadeaus voor een kind van 3 jaar! Voor Eefje ben ik in oktober begonnen, maar een tip is om in januari te starten met het verzamelen van cadeaus. De meeste winkels hebben dan opruiming waardoor je leuke spellen, puzzels en ander speelgoed voor een zacht prijsje kunt krijgen. Of kijk eens op Vinted! Daar vind je ook vaak de mooiste spellen.

1. Little Dutch make up setje

2. Stepje

3. Puzzels

4. Grimm houten stenen

5. Wasco Crayon Rocks

6. Poppen en accessoires (wiegje, bedje, etc)

7. Winkeltje

8. Stapelstein

9. Bal

10. Houten kralen

11. Spelletjes

12. Klimrek

13. Kindersneakers

Heb je al genoeg speelgoed in huis en wil je liever een iets praktischer cadeau? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor gave kindersneakers.

14. Verkleedkleren

Wat is er nou leuker dan verkleden en een rollenspel doen? Via deze link vind je de mooiste verkleedkleren.

15. Kartent speelgoed

Het merk Kartent kwam ik laatst op Instagram tegen. Hoe gaaf is dit speelgoed gemaakt van karton?

Kartonnen glijbaan van Kartent

Al met al heel wat inspiratie dacht ik zo. Wat geeft Sinterklaas dit jaar aan jouw kind(eren)?

Liefs,
Nienke

DICLAIMER | Dit betreft een gesponsord artikel.
Uitgelichte afbeelding van lafynfyx via Pixabay
Sommige linkjes in dit artikel zijn affiliate links. Wanneer jij iets koopt via deze link krijg ik een klein percentage van de uiteindelijke koop. Dit kost jou niets extra, maar helpt mij wel om mijn blog in stand te houden.

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

2 Comments

  1. Linda schrijft ' op says:

    Wij hebben meerdere keren een video van Sint gemaakt zo leuk, ik zag laatst ook dat het via de telefoon mogelijk is.

  2. […] je trouwens al gedacht aan een leuk boekje om je kind voor te bereiden op Sinterklaas? Wat dacht je van Bobbi – Sinterklaas kijk- en […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *