Lifestyle

Originele Valentijnskaart met tekst

Het is alweer bijna 14 februari, Valentijnsdag. Misschien vind je dit een onwijs toffe dag, en misschien heb je er helemaal niets mee. Kan allemaal! Zelf heb ik er ook niet zoveel mee. Maar, ik heb wel twee supertoffe Valentijnskaarten met tekst ontworpen die je ook aan jezelf kunt versturen! Hoe tof! Gewoon, om jezelf even te helpen herinneren dat je het goed doet. En dat je goed bent zoals je bent.

Misschien heb je al gemerkt dat ik niet zo van de zoetsappige teksten en plaatjes ben. Daar zijn deze Valentijnskaarten met tekst geen uitzondering in. Stoer, een beetje tegendraads en vooral gericht op zelfliefde. Je kunt de Valentijnskaart ook naar jezelf versturen en hem op de muur of je spiegel hangen, want je mag best een beetje liever zijn voor jezelf soms.

Valentijnskaart Wees je eigen Valentijn
‘Wees je eigen Valentijn’
Valentijnskaart met tekst
‘Je bent zelf een Valentijn’
Achterkant Valentijnskaart met tekst
Achterkant Valentijnskaarten

Valentijnskaart versturen

Je kunt natuurlijk ook een Valentijnskaart versturen via een Greetz of iets dergelijks. Maar dat zal nooit zo persoonlijk zijn als de kaart die ik voor jou verstuur. Ik schrijf er een persoonlijke boodschap op en als je hem zelf wilt versturen zorg ik dat hij mooi verpakt bij jou thuis komt.

De Valentijnskaarten kosten €1,75 per stuk, maar voor €2,50 schrijf ik jouw persoonlijke boodschap er op en verstuur ik hem voor je. Ik zorg dat ze vóór de 14e in jouw brievenbus of die van de persoon van jouw keuze ligt. Heb je er zelf geen omkijken meer naar, en zo kun je jezelf of een ander verrassen met een toffe Valentijnskaart met tekst.

Valentijnskaart
Valentijnskaart

Valentijnskaart kopen

Achter de schermen zijn we, en dan bedoel ik Rick, druk bezig met het toevoegen van een webshop aan mijn website. Tot dan zul je het even moeten doen met betaalverzoekjes. Je kunt mijn Valentijnskaarten en andere kaarten ook shoppen via mijn Facebookpagina!

UPDATE 5 februari ’23: Inmiddels heb ik een heuse Etsy shop. Hier vind je al mijn kaarten: https://mamameteenwolkje.etsy.com

Laat hieronder een reactie achter met een geldend mailadres of vul het formulier hieronder in om een Valentijnskaart met tekst te sturen of versturen. Heb je trouwens mijn andere kaarten al bekeken? Je vindt ze via deze link.

Contact

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

2 Comments

  1. Wat een leuke ‘aniti’ valentijnskaarten heb je ontworpen. Zelf heb ik er ook niet veel mee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *