kaart fuck depressie
Depressie

Mijn eigen kaartencollectie | Nu te koop!

Superspannend, maar niet minder leuk. Ik heb mijn eigen kaartencollectie! Ik zat er al een tijdje over te denken om iets creatiefs naast mijn blog en het tekstschrijven te gaan doen, maar ik wist nooit zo goed wat. Tot ik begon met het ontwerpen van kaarten. En dan met name kaarten zonder zoetsappige en lieflijke teksten maar wel met een tekst die zegt waar het op slaat.

Ik kwam tot deze teksten doordat ik het zelf vaak fijner vind om een kaart te ontvangen die niet bol staat van lichtpuntjes, positiviteit en kracht. En ik weet soms ook echt niet wat voor kaart ik moet sturen. Hoe fijn is het dan dat je gewoon een kaartje met de tekst ‘het is fucking moeilijk‘ kunt sturen? Want dat is het soms ook gewoon. En dat mag best gezegd worden.

Mijn kaarten zijn trouwens niet alleen leuk om te versturen, je kunt ze ook prima aan de muur hangen als motivator voor rotdagen. Of hang ze op het bord in de supermarkt, zoals mijn lieve moeder heeft gedaan.

Deze kaarten zijn overigens niet alleen voor mensen met een depressie. Je kunt ze ook versturen om iemand even te steunen of gewoon omdat het kan, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bij mij vind je geen standaard kaarten maar originele kaarten met een rauw randje. Niet voor tere zieltjes dus!

De kaarten kosten €1,75 per stuk. Voor nu kun je de kaarten kopen door een reactie achter te laten onder dit bericht, of me een DM te sturen op Instagram of Facebook. Binnenkort komt er een heuse webshop bij de blog, waardoor je ze een stuk makkelijker kunt kopen.

UPDATE 5 februari ’23: Inmiddels heb ik een heuse Etsy shop. Hier vind je al mijn kaarten: https://mamameteenwolkje.etsy.com

En nu ben ik benieuwd, wat is jouw favoriete kaart?

Liefs,
Nienke

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

15 Comments

 1. Frederique says:

  Oh wat zijn ze leuk, ik ga ze onthouden. Mijn favoriete is blablabla fuck depressie, maar ook zullen we samen niks doen.

  1. Ah, wat tof om te horen! Dankjewel 🙂 Ze zijn ook erg leuk, al zeg ik het zelf 😉

 2. Mijn favoriet is Rust is ook productief. En inderdaad: het is fijn dat er kaarten zijn die niet zo’n hoog open deur gehalte hebben.

  1. Yes, dat is precies mijn bedoeling 🙂

 3. Claire says:

  Wat gaaf en leuk! Mijn favoriet is Rust is ook productief. Een mooie reminder die regelmatig van pas komt.

 4. Linda schrijft 't op says:

  Wat een leuke originele teksten op de kaarten. Veel succes met de verkoop!

 5. Goed idee! Vind ze allemaal wel tof eigenlijk. Lekker mee doorgaan 👍

 6. Tof dat je een eigen kaartencollectie hebt! Vind vooral dat kaartje met het hondje erg leuk 🙂

 7. Angie says:

  Supertof, je eigen kaartencollectie! En dit zijn inderdaad precies de woorden die je dan wel wil horen en je weer even laten lachen. Beter dan die kaarten met positieve teksten die je vooral terug de depressie ingooien. 😉

 8. Wat een leuke en orignele kaarten heb je ontworpen. Erg tof

 9. Mooie kaartjes, zelf ontwerp ik ook regelmatig kaartjes. Een persoonlijk kaartje is inderdaad leuker. Jou kaarten zijn leuk om te geven aan iemand.

 10. […] Laat hieronder een reactie achter met een geldend mailadres of vul het formulier hieronder in om een Valentijnskaart met tekst te sturen of versturen. Heb je trouwens mijn andere kaarten al bekeken? Je vindt ze via deze link. […]

 11. Oh wat een leuke kaartjes! Ik kan me voorstellen dat je die in zo’n situatie graag krijgt.

 12. Mooie teksten, gewoon zoals het is! Ga ze even onthouden …. komen vast een keer van pas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *