Mama zijn

Gastblog | Babyspullen Bespaar Tips

Zo nu en dan verschijnt er op mamameteenwolkje.nl een gastblog over uiteenlopende onderwerpen. Meestal gaat een gastblog over psychische problemen, maar ook alledaagse, lifestyle, moederschap, of andere onderwerpen zijn welkom. Dit keer het woord aan Claudia, het gezicht achter de website BabyspullenVergelijken.nl. In haar gastblog geeft ze goede tips voor babyspullen.

Wil jij ook graag je verhaal delen? Stuur dan een mail naar nienke@deschrijvendemoeder.nl of laat een reactie achter onder deze gastblog. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op, en wie weet staat jouw verhaal binnenkort ook online!

-Tekst gaat door onder de afbeelding-

Babyspullen bespaar tips

Geweldig dat je een kindje mag verwelkomen! Nu komt ook de leuke tijd dat je alle babyspullen voor jouw kleintje mag gaan uitzoeken. Het is een super leuke tijd maar ook zeker een kostbare tijd. Je bent zo een paar duizend kwijt voor een babyuitzet. Gelukkig zijn er ook manieren om te besparen op je babyspullen. Hieronder vind je de beste bespaartips.  

Koop alleen essentiële babyspullen 

Er zijn wel honderden soorten babyspullen te koop voor jouw baby. Je hebt ze alleen niet allemaal écht nodig. Babyspullen die je bijvoorbeeld echt nodig hebt zijn een ledikant, autostoel, kinderwagen en een kinderstoel. Een co-sleeper is bijvoorbeeld fijn voor de eerste maanden maar jouw baby kan net zo gemakkelijk gelijk in zijn ledikant liggen. Je kan ook het ledikantje even tijdelijk bij jezelf op de slaapkamer zetten als je toch dicht bij jouw baby wilt slapen. Een flessenwarmer is nog zo’n product die je niet persé nodig hebt. Je kan namelijk ook de melk opwarmen in de magnetron. Koop ook niet direct 10 setjes kleding in de eerste babymaat. Baby’s groeien als kool en je hebt echt maar een paar setjes nodig.  

-Tekst gaat door onder de afbeelding-

Koop tweedehands 

Babyspullen worden vaak maar even gebruikt en zijn vaak nog als nieuw. Voor minder dan de helft van de nieuwprijs heb je vaak hele mooie babyspullen. Een ledikantje zou je eventueel nog een likje verf kunnen geven. De hoes van de autostoel of de wipstoel doe je even in de was en ze zijn weer als nieuw. 

Vergelijk prijzen en bekijk aanbiedingen 

De prijzen van populaire babyspullen variëren enorm. Voor hetzelfde product betaal je bij de ene winkel soms wel 50% meer dan bij de andere. Ook variëren de prijzen van veel babyspullen op wekelijkse basis. Vergelijk dus goed de prijzen. Op babyspullenvergelijken.nl kan je bijvoorbeeld de prijzen van babyspullen vergelijken en kan je ook de prijzen uit het verleden zien.   

-Tekst gaat door onder de afbeelding-

Vraag om hulp van vrienden en familie 

Jouw vrienden en familie zullen je graag een leuk cadeautje willen geven. Koop dus niet alles zelf al voordat de baby geboren is. Je kan bijvoorbeeld een online cadeaulijstje aanmaken en dit op het geboortekaartje plaatsen als cadeautip. Je krijgt dan alleen wat je echt nodig hebt! Vaak is er ook nog wel iemand in de vriendenkring die nog wel iets over heeft wat je kan overnemen of gratis mag gebruiken. Babyspullen heb je tenslotte maar heel even nodig! 

Wil je meer weten over Claudia of haar volgen op social media? Je vindt Claudia op haar website babyspullenvergelijken.nl, Instagram, Facebook en Youtube.

Liefs,
Nienke

PS. Enthousiast geworden en wil je ook graag een gastblog schrijven? Mail me dan snel: nienke@deschrijvendemoeder.nl.

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *