Video van Sint
Lifestyle

Video van Sint – winactie!

Op zoek naar een origineel Sinterklaascadeau? Met een Video van Sint maak je een persoonlijk videobericht van Sinterklaas. En helemaal leuk, ik mag een gratis Video van Sint weggeven! Hoe je dit kunt winnen lees je onderaan het artikel.

-Tekst gaat verder onder de afbeelding-

Video van Sint

Ik hoor je denken, wat is een Video van Sint? Het is een video van rond de 14 minuten waarin Sinterklaas jouw kinderen (of de volwassenen) toespreekt. En het leuke is dat je ook foto’s, leuke eigenschappen en gebeurtenissen kunt toevoegen aan de video. Je kunt tot wel 10 personen toevoegen aan de video en zelfs een verstopplaats van de cadeautjes aangeven.

Wij vieren dit jaar voor het eerst sinds jaren weer Sinterklaas met de hele familie. Opa en oma, ooms en tantes en neefje en nichtjes. En omdat dit voor de kleinkinderen de eerste echte keer wordt, krijgen ze een Video van Sint. Ik ben heel benieuwd wat ze er van zullen vinden, maar kan er natuurlijk nog niet teveel over vertellen aangezien de ooms en tantes deze blog ook wel eens lezen ;).

De inhoud van de Video

Dit jaar staat in het teken van Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond. En ik zei het al even, je kunt tot wel 10 personen toevoegen aan de video! Er zijn dit jaar 150 nieuwe onderwerpen waardoor je kunt kiezen uit ruim 450 onderwerpen! Je kunt ze allemaal beluisteren voor je besteld. Per persoon kun je foto’s toevoegen voor in het Grote boek en je kunt 3 algemene foto’s uploaden.

Aan het einde van de video kun je er voor kiezen om Sinterklaas de verstopplek te laten verklappen. Misschien liggen de cadeautjes wel in de koelkast? Daarnaast kun je ook extra’s bestellen zoals de Pakjes Puzzel Speurtocht van echte houten puzzelstukjes, karaokeliedjes of verhaaltjes.

Win een Video van Sint

Vorig jaar heb ik al iemand blij mogen maken met een video van Sint, en dat doen we dit jaar gewoon weer! Je doet mee door de volgende vraag te beantwoorden:

Wat is de leukste, gekste en tofste verstopplek voor de cadeautjes?

De leukste reactie wint. Meedoen kan tot en met vrijdag 18 november 2022. De winnaar krijgt een persoonlijke mail van mij. Zorg er dus voor dat je een geldig mailadres achterlaat! Anders kan ik je niet bereiken en zal ik iemand anders blij maken met een video van Sint.

Succes!

Liefs,
Nienke

DISCLAIMER | Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen voor een samenwerking. Dit beïnvloed mijn mening echter niet.

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

12 Comments

 1. Wat een super leuke actie dit! Hier ga je vast een hoop mensen heel blij mee maken.

 2. georgina says:

  de leukste verstop plek vond mijn zoontje vorig jaar de toilet rollen 🤣sinterklaas had er autootjes in verstopt in de toilet rollen 🤣

 3. Wat een leuk idee zeg!

 4. Marian B says:

  Ik doe graag mee! Wij vieren al een aantal jaar samen pakjesavond bij opa en oma samen met onze kinderen en hun neefje en nichtjes. Het lijkt mij geweldig om deze avond feestelijk te mogen starten met de video van Sint.
  Een toffe verstopplek voor de cadeautjes lijkt me een grote koffer, past helemaal in het thema (cadeautjes zoek en via het vliegveld op verkeerde plekken/landen terechtgekomen) van dit jaar. In de paardenstal is bij ons ook een leuke optie, waar je een leuke draai aan kunt geven.

 5. Dian says:

  Op zolder in de wasmand!

 6. Manon says:

  Leuk, we hebben er wel eens een gehad bij het sinterklaasfeest bij opa en oma, groot succes!

 7. Ella says:

  Leuk om met kleinkinderen te kijken. Nu onze jongste kleindochter Millie 9 november geboren is, is het voor de anderen wel spannend of Sint dat al weet.

 8. Marit says:

  De leukste verstopplek was dat de Pieten het bij opa en oma hadden verstopt, jassen en schoenen aan en allemaal lopend op weg naar opa en oma. Spannend en leuk! Daar kregen we chocolademelk en gingen de kinderen de pakjes zoeken. Zo gezellig en leuk ook voor opa en oma. De Sint video lijkt mij erg leuk om te maken en te kijken op pakjesavond met opa en oma

 9. Betty says:

  De veiligste plek is de schoonmaakkast daar komen de kinderen niet vrijwillig in kijken haha De leukste plek om pakjes te vinden vond ik als kind in de hooistal van mijn opa

 10. Judith verduijn says:

  Leukste verstopplek: op zolder, 10x met de vlizotrap naar boven met mijn 3 zussen om te kijken of de cadeautjes er al staan! De 11e keer was het altijd raak.. en zelfs toen ik niet meer geloofde altijd nog gedacht hoe kwamen dan toch altijd die cadeautjes er in ene wel ..

 11. Anita says:

  De leukste verstopplek? In bad!

 12. Angie says:

  Jammer, maar net te laat voor de winactie. Wel echt een tof cadeau om te geven! Wij verstoppen alle cadeaus nu in de lade onder het bed. Er is geen andere plek in dit appartement waar we ze kwijt kunnen, dus dan maar zo. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *