Pairing cashew
Lifestyle

Plenish drinks, hazelnoot en cashew

Een tijdje geleden was ik bij het Blogger by Nature event. Daar kwam ik aan de praat met Colette van CKmediaprom. Zij gaf mij 2 pakken Plenish, Hazelnoot & Cashew, om te proberen. En ik ben hier erg nieuwsgierig naar, want hoe kan zoiets uit maar drie ingrediënten bestaan? En is het dan nog wel lekker? Ik probeerde ze uit met verschillende dingen.

Plenish cashew, amandel en hazelnoot

Wat is Plenish?

Bij Plenish maken ze plantaardige dranken op een goede manier. Zo is het goed voor jou én de aarde! De producten worden zo natuurlijk mogelijk gemaakt. Zo zitten ze boordevol hoogwaardige biologische ingrediënten en hebben ze geen toevoegingen. De dranken produceren hierdoor tot wel 72% minder CO2 dan de gemiddelde britse zuivelmelk!

 • PLENISH AMANDEL
  amandelen • water • zeezout

  Een frisse en romige smaak, en een ultieme topper voor bijvoorbeeld smoothies en granola.
 • PLENISH HAZELNOOT
  hazelnoten • water • zeezout

  Een frisse, nootachtige smaak die de basis vormt voor chocolademelk of ontbijtgranen.
 • PLENISH CASHEW
  cashewnoten •
  water • zeezout
  Een frisse, volle en romige smaak. Lekker in je thee of bij de granola.

IJskoffie met HAZELNOOT

Ik had nog wat D.E. ijskoffie sticks liggen, gekregen van mijn schoonmoeder. Ik ben echt gek op ijskoffie dus ik ben erg benieuwd hoe deze met de Hazelnoot drank zal smaken. Normaal gesproken moet je de ijskoffie met ijskoud water maken, maar ik vind het zelf altijd lekkerder met koude melk. En in dit geval dus hazelnoot melk!

Het heeft een heerlijk volle smaak, en de hazelnoot proef je er licht doorheen. Een heerlijke combinatie! Ik heb mijn nieuwe favoriete ijskoffie gevonden.

IJskoffie met Plenish hazelnootdrank.
IJskoffie met PLENISH hazelnootdrank

Havermout met CASHEW

Met de Cashew variant ga ik iets anders doen, ik heb nog wat zakjes havermout met banaan en havermout met appel – zwarte bes liggen. Die had ik eigenlijk gekocht voor Eefje, voor de afwisseling, maar die zijn voor nu nog wat aan de te dunne kant om met een lepel te geven aan haar. Wordt zo’n lekkere kliederboel.

Ook deze combinatie is lekker. Hij is wel erg zoet, maar dat komt door de havermout. Ik denk dat dit lekkerder is met een minder zoete variant havermout. Dus als je een echte zoetekauw bent kun je dit ook prima proberen.

Lijkt het jou ook wel wat? Ik ben benieuwd wat jij ermee zou maken.
Je kunt de Plenish dranken kopen bij Albert Heijn, in de winkel of online, voor €2,99.

Lees ook: De eerste keer Blogger by Nature event
Lees ook: Tips voor het starten van een blog

Liefs,
Nienke

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

5 Comments

 1. Lindaschrijftop says:

  Ik ken het merk niet, maar het spreekt mij wel aan. Ik ga het een keer proberen.

 2. Die met amandel lijkt me nog wel lekker, maar hazelnoot en cashwenoot, daar moet ik niet aan denken om die te drinken

 3. […] Lees ook: De leukste kerstversiering om te maken met je kindLees ook: Plenish dranken […]

 4. B.P. says:

  Ze zijn uit het assortiment gehaald echt walgelijk. Heb nu de amandelversie van zonnatura is ook lekker en met dezelfde 3 ingrediënten

  1. Echt? Wat zonde! Weet je ook waarom?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *