Prioriteiten
Depressie

Het is stil

Het is al weer een tijdje wat stiller op mijn blog. Dit heeft alles te maken met weer beginnen met werken nadat ik een paar maanden bij huis heb gezeten. Ik ben nog zoekende in het goed verdelen van mijn energie. En wat is dat lastig zeg!

Doordat ik nog zo moet zoeken in hoe ik mijn energie het beste verdeel heb ik wat prioriteiten moeten stellen. In dit geval betekent dat helaas dat de blog even op een wat lager pitje komt te staan. Maar niet getreurd! Ik zal minder aanwezig zijn, maar niet stoppen. Want dit is veel te leuk om te doen, en ik krijg er ook weer veel energie van.

Even bijkomen

Alleen is het soms nog zo lastig om te bepalen welke energie ik waarvoor gebruik en hoelang ik die gebruik. In de vorige blog heb je al kunnen lezen dat ik het starten met werken wat onderschat had. Ik dacht, dat doe ik wel even, met een paar weken zit ik zo weer op mijn oude aantal uren.

Niet dus. Twee en een half uur is momenteel de max. Zodra ik dan thuis ben na het werken moet ik ook echt even bijkomen. Meestal ga ik dan even een rondje lopen na de lunch en ben ik er tegen die tijd wel weer. Nou goed, geen paniek dus, ik blijf gewoon bloggen. Al is het een stuk minder dan dat jullie van mij gewend zijn.

Liefs
Nienke


DISCLAIMER: Foto door Sajith Ranatunga via Pexels

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *