Persoonlijk Scheiden

Uitzet gescheiden ouders met kind

DICLAIMER | Sommige linkjes in dit artikel zijn affiliate links. Wanneer jij iets koopt via deze link krijg ik een klein percentage van de uiteindelijke koop. Dit kost jou niets extra, maar helpt mij wel om mijn blog in stand te houden
Uitgelichte foto door cottonbro studio https://www.pexels.com/nl-nl/foto/venster-appartement-interieur-doos-4569338/

Sinds het hoge woord ‘scheiding‘ er uit is, ben ik op zoek naar een nieuwe woning. Rick blijft in ons oude huis wonen, en ik ga een huis huren. Voor nu wonen we gescheiden van bed. Maar een nieuwe woning is nog niet zo een-twee-drie gevonden. Ik sta inmiddels sinds december 2023 ingeschreven bij woninghuren.nl, maar tot nu toe ben ik nog geen stap verder. Het helpt niet echt mee dat Haaksbergen niet aan urgentie doet. Dus zit er niets anders op dan wachten op wat komen gaat. Waar ik wel vast mee bezig ben is de ‘uitzet’.

Klinkt alsof ik voor het eerst op kamers ga, maar ik kan natuurlijk niet alles meenemen van ons oude huis. Daarom heb ik hieronder een uitzet voor gescheiden ouders met kind gemaakt. Deze lijst zal af en toe vernieuwd worden want ik kom vast nog meer dingen tegen die ik moet hebben. Maar dit zijn in ieder geval de basics al.

-tekst gaat onder de foto door-

Foto door cottonbro studio: https://www.pexels.com/nl-nl/foto/venster-appartement-interieur-doos-4569337/
Foto door cottonbro studio: https://www.pexels.com/nl-nl/foto/venster-appartement-interieur-doos-4569337/

Uitzet voor gescheiden ouders

Keuken


Woonkamer & eetkamer

WC & badkamer

Slaapkamer

Kinderkamer

  • Kinderbed
  • Beddengoed
  • Kledingkast

Overig

Een aantal dingen heb ik al in huis. Hier komt binnenkort een shoplog van online. En als je nog producten weet die ook absoluut niet kunnen missen hoor ik het graag!

Lees ook: Uitzetlijst voor de nieuwe mama

Bewaar voor later:

Liefs,
Nienke

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *