Sophie de giraf
Lifestyle

Hoera, Sophie de giraf bestaat 60 jaar!

Sophie de giraf bestaat 60 jaar! Hoera! Je weet vast wel dat Eefje en ik fan zijn van Sophie de Giraf. Het bad speelgoed is hier echt een dikke hit! Maar het feit dat het bijtspeeltje gemaakt wordt van 100% natuurrubber en handbeschilderd wordt met eetbare verf maakt dat dit wat mij betreft één van de beste bijtspeeltjes zijn. En wist je dat Sophie wereldwijd al rond de 70 miljoen kinderen heeft kunnen troosten bij doorkomende tandjes?

Sophie de giraf
Het badspeelgoed van Sophie de giraf

Het Franse bijtspeeltje is 60 jaar geleden, op 25 mei 1961, geboren. Er werd gekozen voor een giraf vanwege de lange benen en nek, zodat baby’s haar makkelijk kunnen pakken en vasthouden. Omdat het girafje gemaakt is van natuurrubber stimuleert dit reuk en nodigt het uit om lekker op te sabbelen en te bijten. Het piepje dat er in zit prikkelt het gehoor en de mooie vlekken stimuleren het zicht. Zo zie je maar, niet alleen troost bij die ellendige doorkomende tandjes, ook stimulatie om fijn te spelen.

Lees hier de review van het badspeelgoed.

Sophie de giraf limited edition

En speciaal om te vieren dat Sophie 60 jaar is geworden wordt er een limited edition van het Sophie de giraf bijtspeeltje uitgebracht. Dit keer zonder de welbekende bruine giraffenvlekken, maar met een nieuwe kleur en een nieuw design.

De limited edition is vanaf september in een beperkte oplage in Nederland verkrijgbaar. Het design is gekozen door fans uit de hele wereld en heet ‘Sophie by me‘. En nu ben je natuurlijk razend nieuwsgierig hoe die Sophie by me er dan uit gaat zien! Snap ik! Daarom heb ik hier onder een aantal afbeeldingen toegevoegd.

‘Sophie by me’ is vanaf september 2021 in een beperkte oplage verkrijgbaar bij kleinegiraf.nl.
Adviesprijs: €19,99

Liefs
Nienke

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *