website mamameteenwolkje
Lifestyle

Nieuwe website en eerste blog

Ik blog ondertussen al iets meer dan een jaar, maar dat deed ik nog op mijn oude WordPress blog. Vanaf vandaag ga ik verder op mijn eigen domein! Zo vet! Dat komt vooral omdat ik met deze site nét wat meer mogelijkheden heb en statistieken kan bijhouden, en Mama met een wolkje net dat beetje meer Nienke mee te geven. Ik zal twee blogposts per week blijven posten. Daar veranderd niets aan 🙂

Nieuw jaar – nieuwe kansen!

Misschien had je al even gemerkt dat het wat stiller was op de blog, maar ik heb zelf zeker niet stil gezeten. Achter de schermen zijn Rick en ik erg druk geweest met mijn nieuwe website. Rick is vooral van de plug-ins en hoe alles daaromheen, ik heb daar echt geen kaas van gegeten. Ik heb aangegeven wat ik wil en hoe ik dat dan ongeveer wil, maar hij kan dat allemaal uitvoeren. Superhandig, zo’n vent die dat allemaal weet en kan.

Ik moet wel zeggen dat er achter de schermen vast nog wel eens het een en ander veranderd, jullie zullen hier vrij weinig van mee krijgen. Een website is immers nooit af, toch?

Het leven van een moeder met depressie

Mama met een wolkje

Als je mij al een tijdje volgt, via mijn blog of Instagram, dan weet je al dat ik voornamelijk schrijf over mijn leven als moeder met depressies (dat zijn dus die ‘wolkjes’).

Ik probeer op een luchtige en open manier het taboe rond psychische klachten een stukje kleiner te maken. Verder zul je hier ook af en toe een review van een tof boek of ander product tegenkomen, of misschien wel dat ene lekkere recept waar ik nooit genoeg van krijg.

Misschien is het voor jou wel heel herkenbaar, of ben je juist benieuwd wat een depressie inhoudt? In ieder geval hoop ik dat je iets ‘uit’ mijn site kunt halen.

Liefs,
Nienke


PS. Mocht je toch nog een schoonheidsfoutje of iets anders dat niet klopt tegenkomen hoor ik dat natuurlijk graag!

Follow my blog with Bloglovin

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

19 Comments

 1. Hee, wat super leuk! Gefeliciteerd met je eigen domein! Gaat vast iets heel moois worden! Volgens mij volgde ik je ook al op Instagram toevallig!

  1. Dannkjewel! Ja klopt! Ik volg jou ook haha, leuk om elkaar hier tegen te komen 🙂

 2. Gefeliciteerd met je nieuwe website! Wat goed dat je dit onderwerp bespreekbaar maakt!

 3. Felice Veenman says:

  mijn zoon heeft last van een depressie, ik ga je blog met aandacht volgen. Het is een lastig beest, zo’n depressie

  1. Heftig! Ik hoop dat je er wat aan hebt 🙂 Sterkte

 4. Altijd spannend een nieuwe website 😁 ik vind het heel erg goed dat je over depressie schrijft en vooral ook erg moedig. Ga zo door.

 5. Wat een goed begin van het jaar. Ik heb het ook een half jaar geleden gedaan.

  1. Wat goed! Hoe bevalt het jou tot nu toe?

 6. Gefeliciteerd met je nieuwe blog! WordPress.org biedt zeker meer mogelijkheden dan de .com versie.

  1. Dankjewel! Ik ben er ook onwijs blij mee 🙂

 7. Wat goed dat je een gevoelig onderwerp als depressie bespreekbaar maakt! Zoveel mensen – dus ook moeders – hebben daarmee te maken en het zou fijn zijn als er openlijk over gepraat kan worden, zonder dat mensen vooroordelen hebben.

  1. Yes, ik lees wel vaker over moeders die bijvoorbeeld een postpartum depressie hebben, maar bijna nooit over de ‘gewone’ variant.

 8. Proficiat met je nieuwe blog! Wat knap van je dat je hierover schrijft

 9. Gefeliciteerd met je nieuwe website. Het ziet er mooi uit! Het is idd vaak lastig met alle plugins, etc., maar als je het uit gaat proberen, ga je er ook steeds meer van snappen 😉

  1. Precies! Al doende leert men 😉

 10. Fijn om te lezen. Kijk al vast uit naar je volgende post. Veel succes met je blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *