vakantie terugblik
Persoonlijk

Terugblik op de zomer vakantie

Onbewust, of daardoor misschien juist wel bewust, het is net hoe je het bekijkt, heb ik de eerste twee weken van onze vakantie ook vakantie genomen van de blog. Ik heb het even links laten liggen. En eerlijk gezegd vond ik dat erg fijn! Even niet bezig zijn met stressen rondom content maken, foto’s schieten en samenwerkingen die deadlines hebben.

Misschien ben ik stiekem wel wat beïnvloed door Claire van clairesmission.com, al koos zij er totaal niet zelf voor om even afstand te nemen van haar blog. Hoe dat verliep voor Claire lees je hier. Maar ik merk wel dat ik weer frisse energie heb en bomvol nieuwe spannende ideeën zit. Niet heel verkeerd dus, om af en toe even afstand te nemen van het online leven.
Neem jij wel eens afstand van je online ‘leven’?

Vakantie in eigen huis

En omdat we eigenlijk geen geld hebben uitgegeven aan op vakantie gaan (we zijn wel weggeweest, maar dan in de stacaravan van mijn schoonouders), hebben we besloten in huis lekker aan de gang te gaan. Zo hebben we twee nieuwe badkamerkasten, twee grote krabpalen voor de poezen, nieuwe lampen in de eettafellamp die werken via bluetooth (hallo lekker lui op de bank blijven zitten), in de woonkamer een nieuw boekenplankje en vloerkleed en boven de eettafel ook nieuwe mooie planken.

Natuurlijk zijn we ook weggeweest en hebben we leuke dingen gedaan. Zo zijn we met Eefje en mijn broer, schoonzus en nichtjes naar Ouwehands Dierenpark geweest en met oma naar kinderboerderij ‘t Kukelnest. Ook heeft Eefje lekker gelogeerd bij opa en oma, waardoor Rick en ik een welverdiende datenight hadden. Die avond hebben we heerlijk spelletjes gedaan en tv gekeken. Al met al hebben we het vooral heerlijk rustig aan gedaan, en hebben we heerlijk kunnen ontspannen.

Hoe was jullie vakantie? Zijn jullie weg geweest of juist ook in huis bezig gegaan?

Lees ook: Hoe een hangmat kan helpen bij prikkelverwerking
Lees ook: Alles over de conceptie cup

Liefs,
Nienke

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

10 Comments

 1. Yes, wij zijn heerlijk naar Italië geweest. Was zo blij om.echt even weg te gaan

 2. Marjolijn says:

  Wij hebben echt 3 werken vrij genomen… niet boven, niet aan de website werken, niks…..

 3. Lindaschrijftop says:

  Wij hebben nog vakantie en genieten van het laatste weekje. Ik mis bloggen echt als ik stop.

 4. Wij zitten nu in de tweede van de drie weken vakantie. Op de helft eigenlijk. Wij zijn niet weg geweest maar plannen zo nu en dan leuke uitjes en doen vooral niet te veel. Lekker bijkomen en relaxen.

 5. Ik heb juist de hele zomer lekker doorgeblogd. Ik vind het niet fijn om ermee te stoppen. Bloggen is veel te leuk om te doen : )

 6. Af en toe vakantie nemen, ook van de blog, is toch heerlijk? 🙂 Ik ben dit jaar niet echt met vakantie geweest, maar regelmatig een dagje weg is ook lekker.

 7. Linda says:

  Wij zijn naar Limburg op vakantie geweest. Toen ook nog wel blogs geschreven, ik heb er wel bewust voor gekozen om het aantal samenwerkingen te verminderen. Zo heb ik ook minder druk dat er echt iets af moet.

 8. Ik wilde niet naar het buitenland (liever niet in een vliegtuig in deze situatie), maar in september 2020 al geboekt voor vakantie in eigen land voor deze zomer. Vorig jaar was er niets meer te krijgen en superduur. We zijn twee weken naar een huis gegaan aan het Lauwersmeer en het was prachtig! Gewoon echt mooi weer gehad. Een paar dagen wat minder. Ik ben wel door gaan bloggen maar in een veel lagere frequentie. Alleen Instagram ben ik redelijk consequent mee door gegaan.

 9. Leuk dat je klusjes hebt kunnen doen in huis. Zo fris je het huis meteen verder op. Wel leuk om naar een kinderboerderij en een dierentuin te gaan. Ik ben in juni al naar Zeeland geweest.

 10. Zo te lezen hebben jullie toch een heerlijke vakantie gehad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *