Lifestyle

Spijkermat Black Friday kortingscode – Brellavio

In april van vorig jaar scheef ik een artikel over de Brellavio spijkermat. Ik deelde mijn ervaring en vertelde over de voordelen van zo’n spijkermat. Dit keer vertel ik meer over de spijkermat én heb ik een supervette kortingscode voor je! Je vindt de code onderaan dit artikel 😉

Spijkermat ontspanning
Kortingscode spijkermat

Hoe werkt een spijkermat?

Mijn mooie spijkermat in pastel turquoise is nog steeds verkrijgbaar, maar je kunt ook kiezen voor een andere kleur, zoals zwart, grijs, groen of roze. Zelf gebruik ik hem het liefste na een drukke dag, zodat ik goed kan ontspannen voor ik ga slapen. Het liggen op een spijkermat zorgt er namelijk voor dat je bloedsomloop gestimuleerd wordt en je lichaam het geluk hormoon aanmaakt.

  • 10-20 seconden: Zodra je net op de spijkermat ligt kan het zijn dat je een prikkel ervaart. Je wilt je er waarschijnlijk tegen verzetten.
  • 20-60 seconden: In dit tijdsbestek wordt je bloedsomloop gestimuleerd.
  • 1-2 minuten : Eventuele blokkades die je op de energiebanen hebt worden vrijgemaakt.
  • 2-4 minuten: Dit is een, wat mij betreft, fijn moment. Je krijgt namelijk een warm gevoel!
  • 4-8 minuten: Nu zal je lichaam de prikkels accepteren en het gelukshormoon aan gaan maken. Lekker!
  • 8-20+ minuten: Mocht je pijnklachten of stress ervaren dan zal dit nu verminderen. Je voelt je nu ontspannen.

Zet na 20-30 minuten wel even een wekker, want het is niet de bedoeling om in slaap te vallen op de spijkermat. Kruip lekker in bed en slaap daar verder.

Assortiment spijkermatten van Brellavio

Brellavio heeft een fijn assortiment aan spijkerkussens. Ik heb zelf alleen de spijkermat, maar ga ook nog een spijkerkussen aanschaffen als extra aanvulling. Dat kussen kun je gebruiken ter ondersteuning van je nek, benen en voeten.

Werking spijkermat

Naast de standaard spijkermatten en spijkermatsets, hebben ze nu ook de Eco variant! Een duurzame keuze doordat het gemaakt is van 100% linnen en een kokosnootvezelvulling heeft. Hij gaat daardoor langer mee en heeft een hogere intensiteit. Een standaard mat is gemaakt van 50% katoen en 50% linnen.

Black Friday kortingscode Brellavio spijkermat

En nu de kortingscode voor de spijkermat, want daar ben je natuurlijk nieuwsgierig naar. Met de kortingscode NIENKE15 krijg je tot en met zondag 26 november middernacht 15 procent korting op het assortiment! Ideaal voor als je nog op zoek bent naar een mooi kerstcadeau 😉

Ontspan ze!

Liefs,
Nienke

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *