Lifestyle

Project Positief tag

Bij Writings by Amelie kwam ik per toeval een tag tegen die mij gelijk aanstond. Want hoe leuk is het om bloggers te laten vertellen wat hun gelukkig maakt? Deze Project Positief tag is gestart door Dagmar Valerie. Het is een tag vol vrolijke vragen rondom geluk, warmte en dromen.

Wat is je favoriete quote en waarom?

Mijn favoriete quote ben je misschien al eens eerder op mijn blog tegen gekomen. Dit is een zin die een oud collega ooit zei, en die me altijd bij is gebleven. Want het is meer dan oké om je af en toe even niet zo oké te voelen. Dat mag. Je gevoel mag er zijn en je hoeft je niet altijd te verantwoorden.

Welke droom zou je in je leven willen realiseren? Yes you can!

Mijn grootste droom is toch wel een groot en breed publiek voor Mama met een wolkje. Want hoe tof zou het zijn dat we dan samen dat stomme taboe steeds een stukje kleiner kunnen maken?

Wat betekent geluk voor jou?

Geluk is voor mij vooral dat ik lekker in mijn vel zit, en kan genieten van de kleine dingen in het leven. Klinkt heel zweverig misschien, maar het zijn de kleine dingen die het doen.

Wie kan jou ontzettend opvrolijken?

Dat kan er maar één zijn! Mijn dochter Eefje. De kleine clown, ze weet me elke keer weer opnieuw te verassen met dingen die ze ineens kan. De manier waarop ze hardop mee lacht als ik moet lachen, haar gekke bekken, haar enthousiasme als ze dieren ziet. Nouja, ik kan nog wel even doorgaan maar denk dat je het wel snapt 😉

Mijn dochter Eefje

Voor wat mogen we je ’s nachts wakker maken?

Arretjescake! Maar dan wel die van mijn moeder. Die is het lekkerste.

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?

Dat was denk ik de keer dat ik met Eefje bij mijn ouders was en mijn vader buiten stond. Eefje drukte haar gezicht en handjes tegen het glas en stak haar tong uit. Het zag er niet uit! Ik heb niet vaak zo hard moeten lachen.

Op welke prestatie ben je ontzettend trots?

Dat is toch wel dat ik het uiteindelijk heb aangedurfd om in klinische opname te gaan. Want ik denk dat als ik dat niet had gedaan ik niet zover was gekomen in mijn leven.

Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?

Doe waar je blij van wordt, waar je energie van krijgt. Dat is zo belangrijk in het leven! Neem en maak tijd voor jezelf. Klinkt egoïstisch, maar is het niet. Want jij bent het belangrijkste in jouw leven.

Nu vul ik wel vaker een tag in, maar deze is wel erg leuk! Ik ben ook benieuwd hoe jullie de Project Positief tag zouden invullen. Mocht jij hem ook willen invullen noem dan zeker Dagmar, en vermeld dat je hem bij mij (mamameteenwolkje.nl) hebt gevonden.

Lees hier: Van rebelse puber tot depressieve dame
Lees hier: Dreumes tag – Alles over Eefje

Liefs
Nienke


Foto door Ava Motive via Pexels

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

1 Comment

  1. […] Lees ook: Dreumes tagLees ook: Project positief tag […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *