Ovulay TENS apparaat
Lifestyle

Review | Ovulay TENS apparaat

Dat een menstruatie pijnlijk kan zijn hoef ik de meeste vrouwen niet te vertellen. Ook ik lig soms krom van de pijn in mijn buik en onderrug. Menstruatiepijn verlichten kan gelukkig wel. Ik mocht de Ovulay, een TENS apparaat om te gebruiken tijdens je menstruatie, reviewen. Om tot een goede review te komen heb ik hem twee menstruaties getest. Of ik hem blijf gebruiken? Zeker! Daarnaast heb ik ook nog een leuke Ovulay kortingscode voor jullie!

-Tekst gaat verder onder afbeelding-

Ovulay TENS apparaat om je menstruatiepijn te verlichten
Het Ovulay TENS apparaatje

Wat is een TENS apparaat?

Voor ik mijn ervaring met het TENS apparaat Ovulay met je deel eerst even wat informatie over het apparaatje. Want, wat is een TENS apparaat eigenlijk? TENS staat voor Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie. Zo’n apparaat geeft kleine elektrische stroompjes af, wat er voor zorgt dat de pijnprikkel die je ervaart wordt geblokkeerd. Dat kan dus helpen om je menstruatiepijn te verlichten.

Natuurlijk kun je er voor kiezen om pijnstillers te slikken, maar als je dat liever zo veel mogelijk wilt vermijden is dit apparaatje een goed alternatief. Het handige van dit apparaatje is dat hij zowel op je buik als op je rug kan! Ideaal, want ik heb vaak last van mijn onderrug tijdens de menstruatie.

Wat zit er in de Ovulay verpakking?

Wil je een Ovulay kopen dan betaal je voor een complete kit €69,95. Ik koos voor de beige variant. Je kunt ook kiezen voor de bruine variant. Wat mij betreft had hij net zo goed pimpelpaars kunnen zijn, want hij zit (in mijn geval) onder mijn kleding. In de verpakking zit het draadloze Ovulay apparaatje, 2 gel pads, 1 oplaadkabel en de gebruiksaanwijzing. De gebruiksaanwijzing is in het Engels, en de pads zijn herbruikbaar. Zodra de pads niet meer plakken zijn ze aan vervanging toe. Een nieuwe set pads kost €19,95.

-Tekst gaat verder onder afbeelding-

Inhoud Ovulay TENS apparaat
Ovulay apparaatje en pads

Mijn ervaring met het Ovulay menstruatie TENS apparaat

Ik heb gelijk een tip voor je, want ik ging direct de mist in bij het eerste gebruik. Waar ik dacht dat het prima was om eerst de pad op mijn buik te plakken en vervolgens het TENS apparaat erop te klikken kwam ik er al snel achter dat dit dus totaal niet werkt. Je kunt dus beter éérst het apparaatje op de pad klikken en hem dan vervolgens op je huid plakken.

Het apparaatje heeft drie knoppen, een aan en uit knop, een plusknop en een minknop. Het spreekt allemaal redelijk voor zich, want met de plus- en minknop zorg je ervoor dat de pulsen sterker of juist minder sterk worden. Het is even uitproberen wat je fijn vindt. Ik heb gemerkt dat het onwijs fijn werkt om de menstruatiepijn te verlichten. Heerlijk!

Al met al heb ik maar één nadeel kunnen ondervinden van de Ovulay. En dat is dat je niet meer zielig in je bed hoeft te liggen met een kilo chocolade naast je, al kijkend naar een zielige serie op tv. Nouja, eigenlijk kan dat natuurlijk nog steeds, maar het is niet meer nodig. Je kunt met dit apparaatje namelijk prima de winkel door voor de weekboodschappen, met de stofzuiger door het huis en de vloer dweilen.

-Tekst gaat verder onder afbeelding-

TENS apparaat om menstruatiepijn te verlichten
De drukknopen waar je het apparaatje op klikt

Kortingscode Ovulay TENS apparaat

Ben je benieuwd geworden naar de Ovulay? Leuk! Gebruik dan de kortingscode Nienke10 voor 10% korting op het apparaat. Je kunt het apparaat 40 dagen uitproberen, werkt het nou toch niet voor je dan kun je hem retourneren. Geen lichaam is immers hetzelfde, dus dat is fijn.

Liefs,
Nienke

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *