Lifestyle

5x kortingscodes op verzorgingsproducten en meer

Omdat ik over sommige producten erg enthousiast ben en dit graag met jullie wil delen vind je in dit overzicht fijne kortingscodes op tandpasta, mascara ,verzorgingsproducten, vaatwas- en wasmiddelproducten.

Friday mascara kortingscode

Ik gebruik nu bijna 2 jaar de Friday mascara. Elke drie maanden krijg ik vanzelf een nieuwe mascara in mijn brievenbus, en er zit iedere keer een tof cadeautje bij. Zo heb ik al een tweezer, wenkbrauwborsteltje en een opbergtasje gekregen. De mascaraherhaalservice is vooral erg fijn omdat ik gevoelige ogen heb en vaak vergat om mijn mascara te vervangen. Met mijn code krijg je €5 korting op je eerste bestelling van de herhaalservice.

Klik op de roze button hieronder en voer deze code in voor de €5 korting op je Friday mascara: REFMBWAC7VJDU.

Clay & Glow kortingscode

Clay & Glow is zo’n merk wat ik heb leren kennen via Mascha van Vlogloss en Beautygloss. Ik heb eerst het klei masker geprobeerd en serieus, deze is fijn! Waar ik bij andere klei maskers wel eens een strakke en droge huid kreeg is dat bij dit masker totaal niet zo. Het voelt juist zacht en verzorgend aan. En ondertussen heb ik ook de scrub, moisturizer en toner gekocht. Via mijn linkje krijg je €5 korting op je eerste bestelling bij Clay & Glow.

Klik op de roze button hieronder voor €5 korting op je eerste Clay & Glow bestelling.

Smyle tandpasta kortingscode

Over de Smyle tandpasta schreef ik al eens eerder een blogpost, en ik blijf het fijne tandpasta vinden. Via mijn linkje krijg je 20% korting op je bestelling!

Klik op de roze button hieronder voor 20% korting op je bestelling bij Smyle.

In mijn zoektocht naar wat milieuvriendelijker was- en vaatwasmiddel kwam ik onderstaande merken tegen. Deze moet ik nog proberen maar ik wil jullie toch vast de tip voor proefpakketten geven.

Liv & Linn gratis proefpakket

Bij Liv & Linn kun je een gratis proefpakket met daar in 2 wasstrips aanvragen. En als je was niet eens zo heel vies is kun je ze zelfs nog doormidden knippen.

Klik op de roze button hieronder om je gratis proefpakket van Liv & Linn aan te vragen.

Smol gratis proefpakket

Bij Smol kun je ook een gratis proefpakket aanvragen. Deze zijn wel iets uitgebreider, want je krijgt 9x vaatwasmiddel of 9x wasmiddel om uit te proberen. Let wel op, als je niet verder wilt gaan moet je het op tijd annuleren, want anders krijg je vanzelf weer vaatwasmiddel of wasmiddel geleverd. Het is namelijk een abonnement.

Klik op één van de roze buttons hieronder om je gratis proefpakket van Smol aan te vragen.

Heb jij nog tips of kortingscodes die we niet mogen missen?

Liefs,
Nienke


DISCLAIMER | Uitgelichte foto door Karolina Grabowska via Pexels

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

1 Comment

  1. […] Lees ook: Het boek De anticonceptiebijbelLees ook: 5x kortingscodes op mascara, tandpasta en meer […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *