LILLYDOO green luierbroekjes
Mama zijn

Milieuvriendelijke LILLYDOO green luierbroekjes

Zodra de allerkleinsten op eigen benen staan, gaat er een wereld voor ze open en is elke dag een nieuw avontuur. Om kleine ontdekkingsreizigers zo goed mogelijk te verzorgen en tegelijkertijd het milieu voor toekomstige generaties te sparen, lanceert LILLYDOO de green luierbroekjes. Dit zijn luierbroekjes die lief zijn voor de huid én het milieu, verkrijgbaar in de maten 4 tot 7.

LILLYDOO green luierbroekjes
LILLYDOO green luierbroekjes

Lief voor de huid en het milieu

Wat de green luierbroekjes zo bijzonder maakt? Ze zijn net zo zacht en huidvriendelijk als alle andere luiers van LILLYDOO, maar dan vriendelijker voor het milieu door het gebruik van duurzame materialen.

  • Plasticneutraal: het gebruik van plastic is tot een minimum gereduceerd. Het aandeel plastic dat nodig is voor een goed absorptievermogen wordt in samenwerking met de partner Plastic Bank gecompenseerd. Hierdoor haalt LILLYDOO 10% meer plastic uit de natuur dan in het product verwerkt wordt.
  • Gebruik van natuurlijke en duurzame materialen: met de innovatieve, FSC®-gecertificeerde papierenverpakking bewijst LILLYDOO green niet alleen hoe goed duurzaamheid eruit kan zien, maar vermindert het tegelijkertijd onnodig plastic afval. Daarnaast bevat de kern van de luierbroekjes uitsluitend ongebleekte cellulose. Dit verklaart ook de natuurlijke kleur van de luierkern.
  • Er worden geen onnodige en slechte materialen in de green luierbroekjes verwerkt. De MADE IN GREEN-certificering van OEKO-TEX® bevestigd dit, wat betekent dat de luiers zijn getest op de afwezigheid van schadelijke stoffen en chemicaliën. Daarbij worden de luiers geproduceerd in milieuvriendelijke fabrieken met veilige, maatschappelijk verantwoorde werkplekken.
  • Perfecte pasvorm en makkelijk in gebruik: peuters bewegen graag en daarom zijn de LILLYDOO green luierbroekjes gemaakt om kleine ontdekkingsreizigers in een mum van tijd te verschonen, zelfs staand. De elastische tailleband zorgt voor een stevige grip en gemakkelijk aan en -uittrekken.

LILLYDOO staat niet alleen bekend om de huidvriendelijkheid van de luiers. Het zijn ook de unieke luierdesigns waar mama’s en papa’s zo dol op zijn. De green luierbroekjes zijn hierbij geen uitzondering: met het op de natuur geïnspireerde Watch Me Grow-design zijn nieuwsgierige ontdekkingsreizigers niet alleen milieuvriendelijk, maar ook stijlvol.

LILLYDOO green luierbroekjes
LILLYDOO green luierbroekjes

Op weg naar een groene toekomst met LILLYDOO

Met LILLYDOO green luiers en billendoekjes geeft het huidvriendelijke babyverzorgingsmerk gezinnen sinds 2020 de mogelijkheid om in het dagelijks leven duurzamere keuzes te maken, zonder dat dit ten koste gaat van de gebruikelijke LILLYDOO-kwaliteit. Met de green luierbroekjes zet het klimaatneutrale bedrijf een volgende stap richting een groenere toekomst en biedt het ook nieuwsgierige ontdekkers die de groene luiers ontgroeid zijn een milieuvriendelijk alternatief. Om dit mogelijk te maken werkt het klimaatneutrale babyverzorgingsmerk samen met sterke partners en deskundigen als Plastic Bank.

Een deel van de opbrengst van de producten binnen de `green´ familie, dus ook van luierbroekjes, gaat naar Plastic Bank. Op die manier steunt LILLYDOO Plastic Bank om meer plastic uit het milieu te halen dan in de producten wordt verwerkt en helpt het tegelijkertijd sociaal achtergestelde bevolkingsgroepen in Haïti, de Filipijnen en Indonesië door recycling winstgevend te maken. Een belangrijke mijlpaal binnen deze samenwerking was de installatie van een waterfiltersysteem voor de voorziening van schoon drinkwater in Haïti.

De green luierbroekjes met de flexibele maand box

De nieuwste aanwinst binnen de LILLYDOO green-familie is vanaf 14 maart ’22 verkrijgbaar. Deze luierbroekjes zijn afzonderlijk te koop of als onderdeel van een flexibel abonnement en worden gemakkelijk thuisbezorgd.

LILLYDOO green luierbroekjes maandbox
LILLYDOO green luierbroekjes maand box

Nieuw: in de handige maandbox van LILLYDOO kunnen ouders sinds kort luiers en luierbroekjes in twee verschillende maten naar wens combineren – dus ook de producten van LILLYDOO green.

Prijs per los luierpak 14,40 €
Prijs per pak in maandbox 10,80 €

Online te koop via https://www.lillydoo.com/nl/luiers 

Liefs,
Nienke

Mama met een wolkje

Inspiratie voor moeders die er af en toe even helemaal doorheen zitten! Toffe tips over de opvoeding, relaties, mentale gezondheid zoals depressie en burn-out, lifestyle, duurzaamheid en meer.

Misschien vind je dit ook leuk...

2 Comments

  1. Linda schrijft ' t op says:

    Milieuvriendelijke luierbroekjes dat lijkt me ideaal. Op deze wijze kan je je kleintje makkelijk zindelijk maken.

  2. Ik vind het goed dat men steeds meer en meer op zoek gaat naar milieuvriendelijke alternatieven om zo stap voor stap en beetje bij beetje ons steentje bij te dragen. We hebben een mooie natuur en het wordt tijd dat we deze beter gaan respecteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *